GKV ÖZEL İLKOKULU İNGİLİZCE DRAMA KULÜBÜ GURURLA SUNAR

Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu İngilizce Drama Kulübü tarafından ilkokul 2. ve 4. sınıf öğrencilerimizin İngilizce sahnelediği “Taş Çorbası – The Stone Soup ve Bencil Dev- The Selfish Giant” adlı çocuk oyunları izleyiciyle buluştu.

GKV Özel Okullarında sahnelenen oyunlara Gaziantep Kolej Vakfı Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Nüket Ersoy, Sayın Celal Ersoy, GKV Özel Okulları Akademik Genel Müdür Yardımcısı Sayın İsmet Tiryaki, Genel Müdür Yardımcısı Sayın Can Hoşcan, Yabancı Diller Direktörü Sayın Cristina Gültekin, GKV Özel İlkokul Müdürü Sayın Abdullah Dağlı, okul müdürlerimiz, velilerimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

İlkokul İngilizce Drama Kulübü tarafından uzun uğraşlar sonucu hazırlanan İngilizce çocuk oyunları serisi yarın 3. Sınıfların sahneleyeceği “Mumyayı Uyandırma-Don’t wake up the Mummy” adlı oyun ile devam edecek.

GKV PRIMARY SCHOOL ENGLISH DRAMA CLUB PROUDLY PRESENTS
“The Stone Soup” and “The Selfish Giant”
The plays for kids performed by the 2nd and the 4th graders of Gaziantep College Foundation Primary School Drama Club met the audience.
The esteemeed chairs of Board of Truestees Nuhket ERSOY and Celal ERSOY, Academic Vice Manager Ismet TIRYAKI, Vice Manager Can HOSCAN, Head of Foreign Languages Department Cristina GULTEKIN, Primary School Principal Abdullah DAGLI, vice principals, our esteemed parents and beloved students all attended these great shows.
The English Plays for Kids series prepared by Primary Drama Club after countless hours of hard work are going to continue with the “Don’t Wake Up the Mummy” play performed by the 3rd graders.