“BARIŞ ELÇİLERİ”NDEN ÖRNEK AKTİVİTE

Gaziantep Kolej Vakfı Özel ilkokulu Barış Elçileri 19 Mayıs 1919’da Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 100. Yılında ‘’Yurtta Barış, Dünyada Barış’’ ilkesini canlı tutmak amacıyla koşu etkinliği düzenledi.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokul Müdür Yardımcısı Uğur Özeren ile PDR Öğretmenleri Fatma Hekim, Gökçe Bekar ve Murat Demir, Beden Eğitimi Öğretmenleri Recep Öztürk ve Funda Aşık ile beraber hazırlanan etkinlikte öğrencilerimiz koşu yarışları ile beraber açık alanda çeşitli oyunlar oynadılar. Hazırlanan etkinlikte eğlenceli vakit geçiren öğrenciler öğretmenlerine teşekkür etti. Etkinliğe katılan öğrencileri kutlayan GKV Özel İlkokulu Müdürü Abdullah Dağlı günün anısına öğrencilere madalyalarını verirken, “Öğrencilerimiz için hem fiziksel hem de ruhsal gelişimlerini destekleyen spor, sağlıklı olmanın yanı sıra sosyal açıdan öğrencilerimizin öz güvenlerinin de bu yolla artmasını sağlamaktadır.” ifadelerini kullandı.