GKV ÖZEL İLKOKULU ÖĞRENCİLERİ MODERN PENTATLON BİATLON YARIŞMASI’NDA GAZİANTEP 1.Sİ OLDU

Öğrencilerimiz Okul Sporları ve Modern Pentatlon İl Temsilciliği’nin düzenlediği “Okullar Arası Minikler A ve Minikler B Modern Pentatlon Biatlon Yarışması”nda Gaziantep 1.’si oldu. Öğrencilerimizden Ömer Ayhan, Yaşar Cevizli, Nilay Şimşek, Hazal Ece Demir, Naz Oral, Polat Çupurbaş, Doruk Ceydeli, Mehmet Utku Karataş, Mehmet Çınar Moroğlu Ve Gökberk Özkeçeci’nin katıldığı yarışmada takım halinde Minikler Modern Pentatlon Biatlon Yarışması’nda Gaziantep 1.’si olarak büyük bir başarıya imza attı. Minikler A kategori Kızlarda Nilay Şimşek 1. , Hazal Ece Demir ise 4. olmuştur. Minikler A kategori Erkeklerde Gökberk Özkeçeci 1. , Polat Çupurbaş ise 4. Olmuştur. “Minikler B Kategori Erkekler” de Ömer Ayhan 2. oldu. Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokul Müdürü Sayın Abdullah DAĞLI öğrencilerimizi kutlayarak başarılarının devamını dilediler.