ANADOLU LİGİ 1. AYAK PONY EQUIFIN YARIŞMALARI'NDA ÖĞRENCİMİZ BERİL DÖRTKOL BİRİNCİ OLDU

Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu 3-D sınıfı öğrencisi Beril DÖRTKOL Anadolu Ligi 1.Ayak Pony Equifin Yarışmaları'nda 1. oldu.

4 yaşında at sevgisi ile başladığı bu spora 3 yıldır profesyonel eğitim alarak, lisanslı sporcu olarak devam eden Beril DÖRTKOL çalışmalarının karşılığını turnuva birincisi olarak aldı.

Türkiye Binicilik Federasyonu'na bağlı olarak Adana Atlı Spor Kulübü'nün düzenlediği Anadolu Ligi 1.Ayak Pony Equifin Yarışmaları'nda 1.lik derecesi alan öğrencimiz
Beril DÖRTKOL 27 Nisan 2019 tarihinde Ankara'da düzenlenecek Anadolu Ligi 2. Ayak Yarışmaları'na hazırlanıyor.

Çalışmalarını Gaziantep Gazi Atlı Spor Kulübü'nde sürdüren Beril DÖRTKOL 27 Nisan 2019 tarihinde Ankara' da düzenlenecek Anadolu Ligi 2. Ayak Yarışmaları'ndan da birincilik ile dönmeyi hedefliyor. Öğrencimize yarışmalarda başarılar diliyoruz.