GKV’NİN MİNİK KULAÇLARI KUPALARI OKULLARINA TAŞIMAYI BAŞARDI

Okul Sporları ve Yüzme İl Temsilciliği’nin düzenlediği ‘’ Okullararası Küçükler, Minikler A ve Minikler B Yüzme il Birinciliği yarışmalarında Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu sporcuları katıldıkları kategorilerde iki 2.'lik kupası, bir 3'.lük kupası okullarına taşımayı başardı.

Alleben Yüzme Havuzu’nda gerçekleştirilen şampiyonaya GKV Özel İlkokulu üç ayrı takım halinde 25 sporcu ile katılarak üç ayrı kategoride mücadele etti. Minik A Kızlar Kategorisinde 4 X 50 Serbest Bayrak yarışında İl 2.'si ve 4 X 50 Karışık Bayrak Yarışında İl 2'si olmuştur. Minik A erkekler 4 X 50 Serbest Bayrak Yarışında İl 3.sü olmuştur. Minik B Erkekler 4 X 50 Serbest Bayrak Yarışında İl 2.'si olmuştur. Minik B Erkekler 50 Metre Kurbağa Yarışında Rüzgar ASLAN İl 2.'si olmuştur.

Özel GKV İlkokuluna kupaları kazandıran Minik B Kızlar Yüzme Takımında Defne TEYMUR, Zeynep MOSCHINI, Duru ZENCİDİ, Derin ÖZÖNEL, Almina Döne POTUK, Ekin BAYDİLEK. Minik A Erkekler Yüzme Takımında Ata ÇELİKKALKAN, Arda GÜLEÇ, Fethi Buğra KAHRAMAN, Can İnan OKTAY, Utku ÖZYILMAZ. Minik B Erkekler Yüzme Takımında Alp ÇELİKKALKAN, Kayra Alp BOZGEYİK, Rüzgar ASLAN, Ali Rıza Can derece almışlardır. Öğrencilerimizi kutlarız.