GKV ÖZEL İLKOKULU ÖĞRENCİLERİ, ÖĞRETMENLERİ VE VELİLERİ ANITKABİR’DE SAYGI DURUŞUNDA BULUNDULAR

Atatürk Haftası etkinlikleri kapsamında Özel Gaziantep Kolej Vakfı İlkokulu 3. sınıf öğrencileri, öğretmenleri ve velileri Anıtkabir ziyaretinde bulundular. Ata’ya olan saygılarını yerinde göstermek için yapılan ziyarette öğrenciler Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün huzurunda duygulu anlar yaşadılar. Başkent Ankara’yı rehberler eşliğinde gezen öğrenciler Cumhuriyet’in ilk meclis binası olan birinci TBMM binasını da ziyaret ettiler. Maden Tetkik Arama Müzesi’nde ayrıca öğrenciler güneş sistemi ile ilgili bilgi aldılar ve gök taşı, uzaydan getirilen taş parçası, dinozor iskeleti, Türkiye’nin flora ve faunası sergisini gezdiler. İsmet İnönü’nün yaşadığı ev olan Pembe Köşk’ü ziyaret eden öğrenciler İsmet İnönü’nün kızı Özden Toker ile sohbet etme şansı buldular.

Gezinin ikinci gününde Ankara turu yapan öğrenciler başkent ile ilgili detaylı bilgi sahibi oldular. Yağan yağmura rağmen hayatlarında güzel bir iz bırakacak olan gezi sonunda öğrenciler mutlu bir şekilde Gaziantep’e döndüler.