OKUL MÜDÜRÜMÜZ

GKV ÖZEL LİSELER MÜDÜRÜMÜZ

ENGİN BİBA

Engin Biba, Hacettepe Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Psikoloji bölümünden mezun olduktan sonra Ankara Üniversitesi, Eğitim Bilimleri Enstitüsü, Psikolojik Danışma ve Rehberlik bölümünde yüksek lisans eğitimini tamamladı. 2004-2005 yıllarında Kosova Topluluklar ve Geri Dönüş Bakanlığı’nda Koordinatör olarak görev yapan Biba, Yeni Dönem Gazetesi’nde psikoloji içerikli köşe yazıları yazdı. Kosova Türk Öğretmenler Derneği’nde lise son sınıf öğrencilerine yönelik rehberlik etkinlikleri ve dernek faaliyetleri çerçevesinde düzenlenen kurultaylarda çeşitli sunumlar düzenledi. Biba aynı zamanda Ankara’da bulunan bir özel okulda Rehber öğretmen, Müdür Yardımcısı, Müdür ve Eğitim Koordinatörlüğü görevlerinde bulundu. 2017-2019 yılları arasında GKV Özel Liselerinde Müdür Yardımcısı, 2019-2020 eğitim-öğretim yılında Sınav Hazırlık Koordinatörü olarak görev yapan Engin BİBA, 2020-2021 eğitim-öğretim yılında GKV Özel Liseleri Müdürü olarak atandı.