GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI 61. YILINDA

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu Psikolojik Danışma ve Rehberlik Birimimiz tarafından 5, 6 ve 7. sınıf öğrencilerine yönelik “Oryantasyon-Tanışma Etkinlikleri” düzenlendi. 5. sınıflar düzeyinde oryantasyon haftasında “Puzzle Etkinliği” gerçekleştirildi. 6. ve 7. sınıflar düzeyinde ise okulun açıldığı ilk hafta “Kendimi ve Arkadaşlarımı Tanıyorum Etkinliği” gerçekleştirildi. Öğrencilerin kendilerini ve birbirlerini yakından tanımalarını sağlamak, bağlı oldukları sınıfın üyeleriyle etkileşim kurmak, öğrencilerin kişisel özelliklerini tanıtması ve arkadaşlık ilişkilerini güçlendirmek amacıyla yapılan etkinliklerimiz her sınıf şubesinde gerçekleştirilmiş olup öğrencilerin paylaşımlarda bulunmasıyla tamamlanmıştır.

#GaziantepKolejVakfıÖzelOrtaokulu

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları