GKV ÖZEL LİSELERİ DOĞA KAMPINDA

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri olarak her yıl çeşitli aktivitelerle öğrencilerimizin farklı branşlar ile tanışmasını istemekteyiz. Bu branşları yaparak ve yaşayarak öğrenmeleri için de onların eğlenceli bir ortamda bu branşlarla buluşmasını sağlamaktayız.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri Spor Kulübü tarafından her yıl düzenlenen ve öğrencilerimiz tarafından yoğun ilgiyle karşılanan “Doğa Kampı ve Doğa’da Yaşam” etkinliğimiz bu yıl 11.10.2017 tarihinde Erikçe Macera Kampı Eğitim Merkezinde düzenlendi. Her yıl olduğu gibi bu yıl da doğa kampı öğrencilerimiz tarafından yoğun ilgi gördü. Düzenlenen doğa kampı etkinliklerinde öğrencilerimize doğada yaşam ile ilgili bilgiler verilirken kamp merkezinde bulunan parkurlarda öğrencilerimiz bunu bizzat deneyimleme fırsatı buldu. Etkinlikte oldukça eğlenen ve etkinlikten memnun ayrılan öğrencilerimiz alınan bilgilerin ve deneyimleme fırsatı buldukları etkinliklerin ileriki yaşamlarında faydalı olacağını düşündüklerini söylediler.