NEWS

GKV ÖZEL OKULLARININ 60. YILINDA CEMİL ALEVLİ KOLEJİ IB DİPLOMA PROGRAMI BAŞARILARINA DEVAM EDİYOR

Uluslararası Bakalorya Diploma Programı (IB DP) C11A sınıfı öğrencilerimizden Ada Duru Ak Pioneer Academics Programı'na %100 burs ile kabul edilmiştir. Pioneer Academics, dünya çapındaki seçkin lise öğrencilerine yönelik bir araştırma enstitüsüdür. Program yöneticileri, ilgi alanlarında araştırmalar yapmak üzere öğrencileri rekabetçi başvuru süreçleri ile seçerek dünyanın önde gelen üniversitelerinin profesörleri ile buluştururlar. Program kapsamında öğrencimiz New York Üniversitesi Yüksek Lisans Profesörü Dr. Maha Hosain Aziz ile birlikte "Geleceğin Dünya Düzeni" üzerine odaklanan bir araştırmada yer alacaktır, bu araştırma uluslararası ilişkiler ve siyaset bilimi alanında gerçekleşecektir. Programa tam burslu kabul edilen öğrencimizi tebrik eder, emeği geçen öğretmenlerimizi kutlarız.

#GKVCemilAlevliKoleji

#IBDiplomaProğramı