NEWS

Gaziantep College Foundation Private Cemil Alevli College (IB) 9th and 10th grade students participated in the ITSMUN 2022 Conference (Model United Nations Conference) organized by İzmir Takev Anatolian and Science High School on May 10-11-12 and brought the world agenda with participants from different schools.

GKV ÖZEL CEMİL ALEVLİ KOLEJİ (IB) ÖĞRENCİLERİ ITSMUN’22 MODEL BİRLEŞMİŞ MİLLETLER KONFERANSINDAN ÖDÜLLERLE DÖNDÜLER

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Cemil Alevli Koleji (IB) 9. Ve 10. Sınıf öğrencileri 10-11-12 Mayıs tarihlerinde İzmir Takev Anadolu ve Fen Lisesi tarafından düzenlenen ITSMUN 2022 Konferansı’na (Model Birleşmiş Milletler Konferansı) katılarak farklı okullardan gelen katılımcılarla dünya gündemini masaya yatırdılar.

Dünyanın birçok ülkesinden lise düzeyinde öğrencinin katıldığı MUN konferansına katılan GKV Cemil Alevli Koleji öğrencileri etkinliklerde gösterdikleri üstün performansla dikkat çekti. Konferansta öğrencilerimiz Ada Duru Ak ve Meryem Emin “Outstanding Delegate”, Naznisa Annaç “Honorable Mention”, Samet Demir ise “Arm Wrestling” ödüllerine layık görülmüşlerdir.

#ITSMUN

#GKVCemilAlevliKoleji