OUR STUDENT BERİL SELVI ESMER ATTENDS INTERNATIONAL EYP CONFERENCE

Gaziantep College Foundation Cemil Alevli IB 11th grade student Beril Selvi Esmer attended the 13th International Forum of Ankara'22 hosted by TED University between February 3-8 and became a member of the International European Youth Parliament.

ÖĞRENCİMİZ BERİL SELVİ ESMER ULUSLARARASI EYP KONFERANSI’NA KATILDI

Gaziantep Kolej Vakfı Cemil Alevli IB Programı 11. Sınıf öğrencisi Beril Selvi Esmer 3-8 Şubat tarihleri arasında ev sahipliğini TED Üniversitesi’nin yaptığı Ankara’22 13. Uluslararası Forum’una katılarak Uluslararası Avrupa Gençlik Parlamentosu üyesi oldu.

GKV Cemil Alevli IB Koleji 11.Sınıf öğrencimiz Beril Selvi Esmer, Ankara’da düzenlenen ve Avrupa’nın çeşitli ülkelerinden 200 öğrencinin katıldığı uluslararası forumda Türkiye’yi temsil etmeye hak kazanan 15 öğrenciden biri oldu. Konferansın kapanış konuşmasını yapan öğrencimiz göstermiş olduğu performans ile Avrupa’da farklı ülkelerde organize edilecek olan EYP konferanslarına katılım hakkı kazandı. Başarısından ötürü öğrencimizi ve ailesini kutlar emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

#GKVÖzelLiseleri

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları