GKV PRIVATE SCHOOLS TRAIN INTERNATIONAL SCIENTISTS OF FUTURE

Gaziantep College Foundation Private Cemil Alevli College (IB) students have been successful in international fields.

OUR IB STUDENT YAREN İLASLAN HAD THE RIGHT TO STUDY AT THE WORLD'S MOST PRESTIGIOUS UNIVERSITIES

12th grade student of GKV Private Cemil Alevli College\IB diploma program, which provides direct admission to world-class schools and acts with the vision of a world school, Yaren İlaslan had the rift to study at University of Sapienza in Italy department of Applied Computer Science and Artificial Intelligence department and University of Sapienza Padua department of Information Technology Engineering.

We congratulate our IB diploma program teachers who have contributed and wish our students success in their higher education life.

GKV ÖZEL OKULLARI GELECEĞİN ULUSLARARASI BİLİM İNSANLARINI YETİŞTİRİYOR

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Cemil Alevli Koleji (IB) öğrencilerimizden uluslararası başarılar gelmeye devam ediyor.

IB ÖĞRENCİMİZ YAREN İLASLAN DÜNYANIN EN PRESTİJLİ ÜNİVERSİTELERİNDEN KABUL ALDI

Dünya çapında seçkin okullara direkt kabul sağlayan, dünya okulu vizyonuyla hareket eden GKV Özel Cemil Alevli Koleji \ IB diploma programı 12. sınıf öğrencilerimizden Yaren İlaslan İtalya’da bulunan University of Sapienza \ Uygulamalı Bilgisayar Bilimi ve Yapay Zeka bölümü ve University of Sapienza Padua \ Bilgi Teknolojileri Mühendisliği bölümlerinden kabul aldı.

Emeği geçen IB diploma programı öğretmenlerimizi tebrik eder, öğrencimize yükseköğrenim hayatında başarılar dileriz.

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları

#GaziantepKolejVakfı