NEWS

OUR IB STUDENT ANIL MUMBUC ACCEPTED FROM THE WORLD'S MOST PRESTIGIOUS UNIVERSITIES

Gaziantep College Foundation Private Cemil Alevli College (IB) 12th grade student Anıl Mumbuç was accepted by one of the most prestigious universities in the world. Our GKVIB’20 student achieved great success by being accepted from the University of South Florida\Computer Engineering department, one of the best education universities in America, and Sapienza University\ Applied Computer Science and Artificial Intelligence department in Italy. Our student was also entitled to receive a 75% academic achievement scholarship at the University of South Florida due to his outstanding performance in the exams he took. We congratulate our IB teachers who contributed and wish our students success in their higher education life.

IB ÖĞRENCİMİZ ANIL MUMBUÇ DÜNYANIN EN PRESTİJLİ ÜNİVERSİTELERİNDEN KABUL ALDI

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Cemil Alevli Koleji (IB) 12. sınıf öğrencimiz Anıl Mumbuç dünyanın en prestijli üniversitelerinden kabul aldı. GKVIB’20 öğrencimiz Amerika’nın en iyi eğitim veren üniversitelerinden University of South Florida\Bilgisayar Mühendisliği bölümü ve İtalya'daki Sapienza University\ Uygulamalı Bilgisayar Bilimi ve Yapay Zeka bölümünden kabul alarak büyük bir başarıya imza attı. Öğrencimiz ayrıca girdiği sınavlarda göstermiş olduğu üstün performanstan ötürü University of South Florida’da %75 akademik başarı bursu almaya hak kazandı. Emeği geçen IB öğretmenlerimizi tebrik eder, öğrencimize yükseköğrenim hayatında başarılar dileriz.

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları

#GaziantepKolejVakfı