NEWS

OUR STUDENTS QUALIFIED TO RECEIVE GAZİANTEP COLLEGE FOUNDATION CEMİL ALEVLİ IB DIPLOMA

All of our final-year students who are enrolled in Gaziantep College Foundation Cemil Alevli IB diploma program have graduated from the IB program by being entitled to receive a bilingual IB diploma. We congratulate our students who have achieved a success well above the world average with a hundred percentage graduation rate, their families and teachers who have not spared their support.

Our students who are eligible to receive an IB Diploma:

Rüveyda Kablan

Serdar Özdem

Öykü Meriç

Anıl Mumbuç

Yaren İlaslan

Zehra Ulutaş

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI CEMİL ALEVLİ IB DİPLOMASI ALMAYA HAK KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZ

Gaziantep Kolej Vakfı Cemil Alevli IB diploma programına kayıtlı son sınıf öğrencilerimizin tamamı çift dilli IB diploması almaya hak kazanarak IB programından mezun olmuşlardır. Yüzde yüz mezuniyet oranı ile dünya ortalamasının çok üzerinde başarı elde eden öğrencilerimizi, ailelerini ve desteklerini esirgemeyen öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

IB Diplomasi Almaya Hak Kazanan Öğrencilerimiz:

Rüveyda Kablan

Serdar Özdem