HABERLER

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL ANAOKULU ÖĞRENCİLERİMİZİ İLKOKULA GURURLA UĞURLADIK

2021-2022 eğitim-öğretim yılı ilköğretim hazırlık sınıfı öğrencileri için Gaziantep Üniversitesi Mavera Kongre ve Sanat Merkezinde düzenlenen diploma töreni büyük ilgi gördü.

Gaziantep Kolej Vakfı Mütevelli Yönetim Kurulu Başkanı Seyhan Fesli, GKV Özel Okulları Genel Müdürü İsmet Tiryaki, GKV Özel Anaokulu Müdürü Selda Bozkurt, idareci, öğretmen ve velilerin yanı sıra çok sayıda davetlinin katılımı ile gerçekleştirilen törende coşku ve duygu dolu anlar yaşandı.

Müzik dinletisi ve dans gösterisi ile başlayan gecede Mütevelli Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Nükhet Ersoy'un mesajının okunmasının ardından Gaziantep Kolej Vakfı Özel Anaokulu Müdürü Selda Bozkurt açılış konuşmasını yaptı. Sayın Bozkurt, Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ün “Küçük hanımlar, küçük beyler sizler hepiniz geleceğin bir gülü yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, kıymetli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz.” özdeyişi yolunuzu aydınlatan ışık olsun dedi. Öğrencilerimize mezuniyet belgeleri öğretmenleri tarafından takdim edildi.

2021- 2022 eğitim -öğretim yılını güzel anılarla tamamlayarak ilkokula adım atacak GKV Özel Anaokulu öğrencilerimizi kutlarız.

Sevgili öğrencilerimiz, GKV ışığının yolunuzu ömür boyu aydınlatmasını dileriz.

#GKV1963

#GKVÖzelAnaokulu

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları

 


 

© Copyright Gaziantep Kolej Vakfı | Tüm Hakları Saklıdır.