GKV ÖZEL ANAOKULU ÖĞRENCİLERİMİZ “İLKOKULDA 1 GÜN” HEYECANINI YAŞADI

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Anaokulu öğrencilerimiz bir gün boyunca ilkokul derslerine girerek ilkokul öğrencisi olmanın heyecanını yaşadı.

Heyecan, sevinç ve merakla Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu kapısından akademik eğitim hayatına adım atan öğrenciler “İlkokulda Bir Gün” tamamlamanın mutluluğunu öğretmenleri ve arkadaşları ile birlikte yaşadılar.

İlkokulda derse giren öğrencilerimiz heyecan ve merak ile dersleri takip ettiler. İlkokul öğretmenlerinin hazırladığı dans, yaratıcı drama ve oyunlar ile eğlenen anaokulu öğrencilerimiz günü ikramlar ve fotoğraf çekimi ile tamamladılar. GKV Özel Anaokulu öğrencilerimize günün anısına çekilen fotoğrafları GKV Özel Okulları Genel Müdürü İsmet Tiryaki, GKV Özel Liseleri Müdürü Mehtap Özdemir, GKV Özel Ortaokulu Müdürü Abdullah Dağlı, GKV Özel İlkokul Müdürü Uğur Özeren, GKV Özel Anaokulu Müdürü Gökçen Bulut tarafından takdim edildi.