GKV ÖZEL ORTAOKULU 5. SINIF ÖĞRENCİSİ BEREN KALYONCU’NUN TÜRKİYE SATRANÇ BAŞARISI

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu 5. Sınıf öğrencisi Beren KALYONCU Türkiye Satranç Federasyonu tarafından 22-29 Ocak 2022 tarihleri arasında Granada Otel/Antalya da düzenlenen, Türkiye 11 Yaş Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonasında iki bine yakın sporcu arasından Türkiye 2.si olmuş ve Milli takıma seçilmiştir.

Ülkemizi ve GKV Özel Okullarını Dünya ve Avrupa Yaş Grupları turnuvalarında temsil etmeye hak kazanmıştır.

Öğrencimiz aynı zamanda 12-13 Şubatta Kahramanmaraş ilinde düzenlenen 12 Şubat Kurtuluş Bayramı Satranç Turnuvasında 14 yaş ve altı (2011-2008) doğumlu sporcular genel kategorisinde rakiplerini geride bırakarak 1. olmuştur.

Öğrencimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.

#satranç

#GKVÖzelOrtaokulu