GKV ÖZEL ORTAOKULU YILDIZ KULAÇLARI MADALYALARINI ALDILAR

Okul Sporları ve Yüzme İl Temsilciliği’nin düzenlediği “Okullar arası Yıldızlar il Birinciliği” yarışmalarında Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokul sporcuları katıldıkları kategorilerde il 1, 2, 3 ve 4. lük derecelerini ve madalyalarını almışlardır. Olimpik yüzme havuzunda gerçekleştirilen müsabakalarda GKV Özel Ortaokul öğrencilerinden;

8. sınıf öğrencimiz CEREN BATUŞ: 100 mt. serbest il 1. si; 50 mt. serbest il 3 sü; 50 mt. sırtüstü il 3. sü olmuştur.

7. sınıf öğrencimiz DERİN ÖZÖNEL: 100 mt. serbest il 2. si; 400 mt. serbest il 3. sü olmuştur.

7.sınıf öğrencimiz ATA ÇELİKKALKAN: 50 mt. sırtüstü il 2. si; 100 mt. sırtüstü il 3. sü; 50 mt. serbest il 3. sü olmuştur.

8. Sınıf öğrencimiz KEREM ESEN:50 mt. serbest il 4. sü; 50 mt.sırtüstü il 4. sü olmuştur.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları, öğrencilerinin özel yeteneklerini ön plana çıkarmaya devam edecektir.

#sporbaşarımız

#GKVÖzelOrtaokulu