GKV REHBERLİK SERVİSİ - ÖĞRENCİ SEMİNERİ: “KİŞİSEL SINIRLARIMIZI BELİRLEME VE İHMAL-İSTİSMAR”

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu Rehberlik Servisi tarafından öğrencilerimize “Kişisel Sınırlarımızı Belirleme ve İhmal-İstismar” konulu bilgilendirme sunumu düzenlendi.

GKV Özel Ortaokulu Rehber Öğretmenleri Suzan Bağcı ve Tuğçe Gürer’in sunumuyla gerçekleşen seminerde “İhmal nedir? İstismar nedir? İhmal-istismarın çeşitleri nelerdir? İhmal ve istismarı önlemek için neler yapılması gerekir?” konu başlıkları hakkında bilgi verildi. Aynı zamanda “Kişisel sınırlar ve kişisel sınırlarımızı belirlemenin önemi” üzerinde duruldu. Kişisel sınırlar ile ilgili etkinlik de yapılarak sunum rehber öğretmenlerimiz tarafından zenginleştirildi. Öğrencilerimize hayır diyebilmenin kişisel sınırlarımızı belirleme konusundaki önemi aktarıldı ve hayır diyebilmenin yöntemleri anlatıldı.