HABERLER

GKV ÖZEL ORTAOKULUNDAN TÜRKİYE GENELİ ÖZDEBİR DENEME SINAVI’NDA BÜYÜK BAŞARI

Kuruluşundan bu yana tam olarak 55 yıldır akademik, spor, sanat başarıları ile Gaziantep ve bölgenin değeri haline gelen GKV Özel Okulları yeni bir başarıya daha imza attı.

GKV Özel Ortaokulu öğrencilerimiz ÖZDEBİR Yayınları’nın ortaokullar arası Türkiye geneli deneme sınavında Gaziantep başarı ortalamasına göre 5 ve 8. sınıflarda İL BİRİNCİSİ, 7. sınıflarda İL İKİNCİSİ, 6.sınıflarda ise İL ÜÇÜNCÜSÜ oldu.

GKV Özel Ortaokulu aynı zamanda Türkiye başarı ortalamasına göre tüm sınıf düzeylerinde Türkiye’nin ilk 20 okulu içerisinde yer aldı.

7. sınıf öğrencimiz Nehir ÖZKELEŞ Türkiye 3., 8. sınıf öğrencimiz Ayça DEMİR Türkiye 6., 5. sınıf öğrencimiz Eren ÖZEREN ise Türkiye 11.’si oldu.

GKV Özel Ortaokulu Müdürü Sayın Abdullah Dağlı başarı elde ederek ilk yüze giren öğrencilere başarı belgesi ve GKV Özel Okulları başarı madalyası takdim etti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Sayın Dağlı “GKV Özel Ortaokulu olarak 5. sınıftan itibaren tüm öğrencilerimize yönelik sınava hazırlık kampı, etüt sistemi, birebir ve grup çalışmaları, yıl boyunca yapılan deneme sınavları ile onların en iyi şekilde yetişmesini sağlıyoruz. Bugün böyle bir başarıya sahip olmamız tesadüf değil verilen emeğin sonucudur. Öğrencilerimizin başarısında emeği geçen müdür yardımcılarımıza, 8. sınıflar koordinatörümüze, alanında uzman ve yetkin öğretmen kadromuza ve öğrencilerimizle birlikte sınava hazırlanan, aynı stresi hatta daha fazlasını yaşayan velilerimize sonsuz teşekkür ediyorum. Bizler tüm bilgi birikimimizi öğrencilerimizi geleceğe hazırlamak için seferber ediyoruz ve etmeye de devam edeceğiz.” dedi

 


 

       

© Copyright Gaziantep Kolej Vakfı | Tüm Hakları Saklıdır.