Çocuk Edebiyatı'nın ünlü yazarı Süleyman Bulut konuğumuz oldu

“GKV-Yazarlarla Söyleşiler” etkinlikleri kapsamında Çocuk Edebiyatı'nın önemli isimlerinden Yazar Süleyman Bulut'u ağırladık. Ortaokul öğrencilerimiz için bir söyleşi gerçekleştiren Sayın Bulut'un 30’aşkın çocuk kitabı bulunuyor, radyo ve televizyonlar için masallar yazıyor.

“Büyük Atatürk’ten Küçük Öyküler’’ adlı kitabında anlattığı Atatürk’ün, bilinmeyen yönlerini görseller eşliğinde öğrencilerimizle paylaşan Süleyman Bulut aynı zamanda Küçümen Karcık ve Aloş adlı çocuk oyunlarıyla Milliyet Sanat Dergisi’nin Çocuk Oyunu Yarışması’nda ve Hürriyet Gazetesi'nin düzenlediği Muhsin Ertuğrul Oyun Yarışması’nda Başarı Ödülü'nün de sahibi.

Kitaplarından bazıları: Sarıtay, Kar Tanesi, Kahraman, Aloş Emeğin Resmini Çiziyor, Sınıfımızın Resmi ve Mavi Çocuk, Binbir Gece Masalları, Gemici Sinbad, Oklu Kirpi ile Konaklı Kaplumbağa, Büyük Atatürk’ten Küçük Öyküler; Kocaman Küçük Deniz, Yıldızlı Alfabe.