GKV ÖZEL OKULLARININ 60. YILINDA

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri 60. yıl mezunlarına unutulmaz bir balo düzenledi.

Ailelerin de katıldığı mezuniyet balosunda eğlenceli ve duygusal anlar bir arada yaşandı. Öğrencilerimizin danslarıyla başlayan balomuz, GKV Özel Okulları Genel Müdürü Sayın Fevzi GÜRSEL, GKV Özel Liseleri Müdürü Engin BİBA, 12. Sınıflardan Sorumlu ve Akademik Müdür Yardımcısı Duygu YILDIZ ÇİRKİN, Sınav Koordinatörü ve Müdür Yardımcısı Selçuk AKAY, IB Koordinatörü Ali PAMUK ve 12. Sınıflardan Sorumlu Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen Zehra DOĞAN’a eğitim-öğretim faaliyetlerindeki emek ve başarıları için çiçek takdimlerinin ardından öğrenci, veli ve öğretmenlerimizin eğlence ve duygu dolu gecesi, mezuniyet pastası kesimiyle tamamlandı. Öğrencilerimizi Atatürk ilke ve inkılaplarına yürekten bağlı, Cumhuriyet değerleri ışığında hür nesiller ve çok yönlü bireyler olarak mezun etmiş olmanın haklı gururunu yaşıyor, tüm mezunlarımıza başarı ve mutluluklar diliyoruz.

#mezuniyetbalosu

#2024Mezunları