ERASMUS+STEAM PROJESİ 4.GÜN ETKİNLİKLERİ STEM BİLİM MERKEZİ VE VGTU ÜNİVERSİTESİNDE TAMAMLANDI

Öğrenci Hareketliliği programına katılan öğrencilerimiz VGTU Mühendislik ve Teknik Üniversitede verilen derslere katılarak gözlem yaptılar. Dersler sonunda yapılan değerlendirme testlerinde ise başarılı performanslarından dolayı ödüllendirildiler.

Öğretmen hareketliliği sürecinde ise öğretmenlerimiz PANEVEZIO STEAM Merkezine giderek düzenlenen Biyoloji, Kimya, Fizik, Robotik ve Biyokimya alanlarında yapılan çalışmaları gözlemleyerek bilgi edindiler, yapılan aktivitelerle katılım sağlayarak 4.gün programını tamamladılar.

#steamproje

#erasmus+

#erasmushareketliliği

#proje

ERASMUS+ STEAM PROJECT DAY 4 ACTIVITIES HAVE COMPLETED IN PANEVEZIO MINTIES STEAM CENTER & VGTU UNIVERSITY

Today our students have participated and observed the lectures given at Engineering and Technical University. They were rewarded because of their successful participation.

Our teachers have visited one of the STEAM Facility Center in PANEVEZYS and were informed about the studies carried out by the center upon the disciplines of Biology, Chemistry, Physics, Robotics and Biochemistry.

#steamerasmus+

#project