2022 TEKNOFEST TRABZON FİNALLERİNE KALAN PROJEMİZ

Dünyanın en büyük teknoloji yarışması, Teknofest Havacılık, Uzay ve Teknoloji festivali 2022 de Gaziantep Kolej Vakfı Fen Lisesini temsilen bu sene de GKV Biyoplastik takımı olarak biz de varız. Takımımız danışman öğretmenimiz Şule Kozanoğlu, öğrencilerimiz Tolga Tiryaki ve Umut Kozanoğlu “Çöpten Biyoplastiğe” adli proje ile Türkiye'nin en büyük atık tesisinden olan, Avrupa Birliği destekli Mekanik Biyolojik Ayrıştırma tesisindeki organik evsel atıklardan, doğa dostu biyoplastik elde etmiştir.

Biyoteknoloji inavasyon lise fikir seviyesinde 640 projeden Trabzon finallerine çıkmaya hak kazanmıştır. Çok kapsamlı bu projeyle bizi temsil eden, emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

#teknofest2022

#GKVÖzelLiseleri