LİTVANYA’DA İKİNCİ GÜN

Avrupa birliği tarafından yürütülen Erasmus+programı kapsamında 2 yıldır uygulanan Avrupa Birliği K229 STEAM MODELİNİN GENEL EĞİTİME ENTEGRASYONU adlı proje 3. uluslararası toplantısı, Gaziantep Kolej Vakfı Özel Fen Lisesi öğrenci ve öğretmenleri katılımıyla 2. gününde devam ediyor.

Bugün olan etkinlikte, öğrenci ve öğretmenlerimiz üniversite gezisi yaptılar ve mühendislik alanında atölye çalışmasına katıldılar. Sonrasında bir kasaba turu düzenlendi ve Litvanya tarihi hakkında bilgi edindiler. Gün geleneksel Litvanya halk oyunları aktivitesiyle sona erdi.

#gaziantepkolejvakfı

#avrupabirliği

#erasmus

#uluslararasiprojetoplantisi

#kültürelgeziler

#halkoyunlari

SECOND DAY IN LITHUANIA

The 3rd international meeting of the European Union K229 STEAM MODEL INTEGRATION IN GENERAL EDUCATION, which has been implemented for 2 years within the scope of the Erasmus+ program carried out by the European Union has been going on in Lithuania. Our students and teachers visited a university which is well known with engineering studies and observed some areas where machines work. Then, they attended a town tour. The day ended with the folk dance of Lithuanian culture. Lithuanian team did teach how to dance to the students and teachers.

#gaziantepcollegefoundation

#europeanunion