AVRUPA BİRLİĞİ K229 STEAM MODELİNİN GENEL EĞİTİME ENTEGRASYONU ADLI PROJE 2.ULUSLARARASI TOPLANTISI

Avrupa birliği tarafından yürütülen Erasmus+ programı kapsamında 2 yıldır uygulanan Avrupa Birliği K229 STEAM MODELİNİN GENEL EĞİTİME ENTEGRASYONU adlı proje 2. uluslararası toplantısı, Litvanya ve Portekiz ekiplerinin katılımıyla Gaziantep Kolej Vakfı Özel Fen Lisesinde 2. gününde devam ediyor.

Bugün olan etkinliğimize Litvanyalı öğretmeninin “GERİ DÖNÜŞÜM” temalı ders anlatımıyla başladı. Sonrasında öğrenciler uluslararası gruplara ayrıldılar ve “DÖNGÜSEL EKONOMİ” alanında ilgili kavramları ingilizce tanımlayarak kendi dillerindeki karşılıklarını yazarak bir sözlük oluşturma çalışması başlattılar. Program Zeugma Mozaik Müze gezisi ile devam etti. Gün sonunda yerel lezzetlerin sergilendiği bir restaurantta akşam yemeği etkinliği düzenlendi.

#gaziantepkolejvakfı

#avrupabirliği

#erasmus+

#uluslararasiprojetoplantisi

#kültürelgeziler

The 2nd international meeting of the European Union K229 STEAM MODEL INTEGRATION IN GENERAL EDUCATION, which has been implemented for 2 years within the scope of the Erasmus+ program carried out by the European Union has been going on at Gaziantep College Foundation Private Science High School with the participation of Lithuanian and Portuguese teams. The Lithuanian teacher gave a lecture about “RECYCLING”. Then, the students started to make a thematic dictionary project in international groups. The teachers and students visited Zeugma Mosaic Museum. At the end of the day, the participants had their dinner in a restaurant where local food is served.

#gaziantepcollegefoundation

#europeanunion