GKV ÖZEL FEN LİSESİ ERASMUS+AB KAPSAMINDA PORTEKIZ VE LITVANYAYA EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR

Avrupa birliği tarafından yürütülen Erasmus+ programı kapsamında 2 yıldır uygulanan Avrupa Birliği K229 STEAM MODELİNİN GENEL EĞİTİME ENTEGRASYONU adlı projenin 2. uluslararası toplantısı, Litvanya ve Portekiz ekiplerinin katılımıyla Gaziantep Kolej Vakfı Özel Fen Lisesinde gerçekleştirilecektir.

Proje toplantımız 21- 25 Şubat 2022 tarihleri arasında yapılacaktır ve Türkiye, Litvanya ve Portekiz’den 13 öğretmen ve 21 öğrenci katılacaktır.

#gaziantepkolejvakfı

#avrupabirliği

#erasmus+

#uluslararasiprojetoplantisi

GKV IS HOSTING PORTUGAL AND LITHUANIA WITHIN THE SCOPE OF ERASMUS+ PROJECT.

The 2nd international meeting of the European Union K229 STEAM MODEL INTEGRATION IN GENERAL EDUCATION, which has been implemented for 2 years within the scope of the Erasmus+ program carried out by the European Union, will be held at Gaziantep College Foundation Private Science High School with the participation of Lithuanian and Portuguese teams. Our project meeting will be held between 21-25 February 2022 and 13 teachers and 21 students from Turkey, Lithuania and Portugal will attend.

#gaziantepcollegefoundation

#europeanunion