GAZİANTEP’TE ERASMUS+ PROJELERİ YÜRÜTEN OKULLAR ONLİNE TANITIM TOPLANTISINDA BULUŞTULAR

Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğünün organize ettiği 14-15-16 Ekim Erasmusdays etkinlikleri kapsamında, Gaziantep’te Erasmus+ projeleri yürüten okullar online tanıtım toplantısında buluştular. Yönetici, öğretmen, öğrenci ve velilerin yüksek katılım sağladığı etkinlikte Gaziantep Kolej Vakfı Özel Fen Lisesi olarak yürüttüğümüz “Creation and Integration of STEAM Model in General Education” projemizi ve uluslararası etkinliklerimizi tanıttığımız toplantıda, proje koordinatörümüz Yabancı Diller Bölüm Başkanı Selin Yaman, Erasmus+ kulübü öğretmenimiz Merve Anul Kayış ve öğrencimiz Öykü Sönmez sunumlarını gerçekleştirdiler.

#ulusalajans

#erasmusplus