FRANZ KAFKA’NIN ÖLÜMSÜZ ESERİ “DÖNÜŞÜM” ÖĞRENCİLERİMİZİN RESİMLERİYLE HAYAT BULUYOR

GKV Özel Okulları Görsel Sanatlar Zümresi ve GKV Özel Liseleri işbirliğinde dünya edebiyatının ölümsüz eserleri arasında yer alan Franz Kafka’nın “Dönüşüm” adlı kitabı için kapak tasarım yarışması düzenleniyor.

Yarışma, Franz Kafka’nın bu eseriyle, özellikle öğrencilerimizin dikkatlerini kitaplar ve edebi eserler üzerine çekmeyi amaçlıyor. İmgelerle dolu anlatımı ve akılda oluşturduğu labirentlerle sanata, estetiğe, tasarıma ilgi duyan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri 9, 10, 11, 12. sınıf öğrencilerimizi “Kitap Kapağı Tasarımı” üzerinde çalışmaya, yaratıcılıklarını bu alanda da hayata geçirmeye davet ediyoruz.

#GKVSanat