YKS 2020’DE ÜSTÜN BAŞARI GÖSTEREN ÖĞRENCİLERİMİZDEN ANLAMLI ZİYARET

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) 2020'de Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liselerinden Türkiye genelinde ilk 1000 öğrenci arasında yer alan ve 11 derece elde eden öğrencilerimiz Beyza Yıldız, Mustafa Filik, Erkan Yıldırım, Muhammed Üçler Çetin, Kaan İyiköşker GKV Mütevelli-Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy’u makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sayın Ersoy Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarının 57 yıldır eğitim alanında Türkiye’ye önemli katkılar sunduğunu ifade ederek tüm öğrencileri kutladı.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Genel Müdürü İsmet Tiryaki elde edilen başarıların ekip çalışmasının sonucu olduğunu ifade ederek “Ulusal başarılara gururla imza atmamızı sağlayan öğrencilerimizi kutluyorum” dedi.

GKV Özel Liseleri Müdürü Engin Biba da öğrencilerimizi kutlayarak başarılarının devamını diledi.

GKV Mütevelli-Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy tarafından öğrencilerimize üstün başarı plaketleri, cumhuriyet altını ve başarı belgeleri takdim edildi.

#YKS2020