“ZAMANIN ESİR OLDUĞU ŞEHİR GAZİANTEP” FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI

Gaziantep Kent Konseyi Başkanı Dr. Samet Bayrak’ın arşivinden de fotoğrafların yer aldığı “Zamanın Esir Olduğu Şehir Gaziantep” fotoğraf sergisi açıldı. GKV Mütevelli-Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Osman Kıratlı, GKV Özel Okulları Genel Müdürü Sayın İsmet Tiryaki, idarecilerimiz ve öğrencilerimizin açılışını yaptığı sergide Gaziantep’e dair 60 adet fotoğraf yer alıyor.

Sergide aynı zamanda GKV Özel Liseleri öğrencileri tarafından “Çizgilerle Gaziantep” workshopu düzenlenerek sergi ziyaretçileri için eski Gaziantep fotoğraflarının karakalem çizimleri canlı performans eşliğinde sergilendi.

GKV Özel Anaokulu öğrencilerimiz ise gelenekten geleceğe Gaziantep kültürünün yaşatılması için bakır ve el sanatlarından oluşan bir sergi düzenlediler.