YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI SINAVI 2019’DA (YKS) TÜRKİYE SIRALAMASINDA İLK 1000 ÖĞRENCİ ARASINDA YER ALAN ÖĞRENCİLERİMİZDEN ZİYARET

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) 2019’da Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liselerinden Türkiye genelinde ilk 1.000 öğrenci arasında yer alan, 17 derece elde eden 3 öğrencimiz Berkay Şekeroğlu, Abdullah Sungur Ilgaz ve Mehmet Emin Kılıç GKV Özel Okulları Genel Müdür Vekili Sayın İsmet Tiryaki ve GKV Özel Liseleri Müdürü Sayın Mehtap Özdemir’i ziyaret etti. Ziyarete ayrıca GKV Özel Liseleri 12. Sınıflardan Sorum Müdür Yardımcısı Engin Biba da katıldı.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Genel Müdür Vekili Sayın İsmet Tiryaki üstün başarılarından dolayı şampiyon öğrencilerimizi tebrik ederek başarı plaketi ve Cumhuriyet altını ile ödüllendirdi.

Şampiyon öğrencilerimizin YKS 2019 sonuçlarına göre yerleştiği üniversite ve bölümler; Berkay Şekeroğlu Boğaziçi Üniversitesi Elektrik – Elektronik Mühendisliği (İngilizce) Abdullah Sungur Ilgaz İÜ Cerrahpaşa Tıp Fakültesi (İngilizce), Mehmet Emin Kılıç Sabancı Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi (% 100 burslu) Öğrencilerimizi kutlarız.