12. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN YKS BİLGİLENDİRME SEMİNERİ

GKV Özel Liseleri 12. sınıf öğrencilerimiz için YKS (Yükseköğretim Kurumları Sınavı) ile ilgili bilgilendirme semineri düzenlendi.

GKV Özel Liseleri Konferans Salonu’nda düzenlenen seminerde 12. Sınıflardan Sorumlu Müdür Yardımcısı Sayın Engin Biba ve 12. Sınıflardan Sorumlu Rehber Öğretmen Bilge Bozgeyik Kılıç YKS (Yükseöğretim Kurumları Sınavı) içeriği hakkında öğrencilerimizi aydınlattı.

Bilge Bozgeyik Kılıç yaptığı sunumda soru dağılımları, sınav süresi, puan değerlendirmeleri, bölümlere göre başarı sıralamaları, sınav takvimi, güncel bilgiler ile ilgili bilgi verirken Müdür Yardımcısı Engin Biba özellikle sınav sistemiyle ilgili değişim sürecinin yakından takipçisi olduklarının altını çizdi. Seminer soru cevap bölümü ile son buldu.