GKV Özel Okulları Liseler Arası TÜBİTAK Araştırma Projeleri Yarışması'nda “Kimya” dalında Bölge Birincisi

TÜBİTAK tarafından düzenlenen 49. Liseler Arası TÜBİTAK Araştırma Projeleri Yarışması’nda Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri öğrencileri 1.844 proje arasında Adana Bölge Finalleri’nde Kimya dalında ADANA BÖLGE BİRİNCİSİ oldu. GKV Özel Fen Lisesi 10 A sınıfı öğrencilerinden Efe Cahit Külah ve Levent Özkeklikçi’nin hazırladığı “Çevreye Duyarlı Yağ Alıcı Korozyon Önleyici Özel Deterjan” adlı proje Ankara’daki final yarışmasına gitmeye hak kazandı.Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarının Adana Bölge finallerinde birinci olması, okullarımızın yalnız eğitimde ve sanat, kültür, spor gibi aktivelerde değil bilimsel çalışmalarda da lider olduğunu bir kez daha kanıtladı. Öğrencilerimize Ankara finallerinde başarılar dileriz.