GKV Özel Liseleri Vehbi Koç Lisesi EYP Çalıştasyı'na katıldı

GKV Özel Liseleri EYP Kulübü (European Youth Parliament-Avrupa Gençlik Parlamentosu) 1-4 Mart tarihleri arasında Vehbi Koç Vakfı Vakfı Özel Lisesinde düzenlenen EYP Çalıştayı’na katıldı.

Gençlerin uluslararası gündemi doğru okumasını, kültürler arası farklılıkları kucaklamasını, sorunların çözümüne gönüllü ve katılımcı olmasını hedefleyen bir portal olan EYP (European Youth Parliament-Avrupa Gençlik Parlamentosu) çalıştaylarına düzenli olarak katılan öğrencilerimiz akademik dilin İngilizce olduğu çalıştayda kadın hakları, enerji, gıda güvenliği, çevre, tüketici hakları, eğitim, kültürel mirasların korunması gibi temalar etrafında farklı komitelerde yenilikçi çözümler ürettiler.

Çalıştaya GKV Özel Liselerinin yanı sıra Robert Koleji, Emine Örnek Okulları, İzmir Türk Koleji, Enka Okulları, TED Antalya ve Kayseri Kolejleri, Tarabya İngiliz Okulları da katıldı.