11. sınıf öğrencilerimiz için 'Yeni Sınav Sistemi ve Okulumuzda Uygulanan Etüt Sistemi' anlatıldı

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri 11. sınıf öğrencilerine yönelik “Yeni Sınav Sistemi ve Okulumuzda Uygulanan Etüt Sistemi" hakkında bilgilendirme semineri gerçekleştirildi. Sunumda Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri Müdürü Hakan ANLIAÇIK 11. sınıfların genel işleyişiyle ilgili bilgi verdi. Rehber Öğretmen Tuğçe ÇAYIRGAN yeni sınav sistemini anlattı. 12. Sınıflar Müdür Yardımcısı Engin BİBA ve 12. Sınıf Rehber Öğretmeni Bilge BOZGEYİK KILIÇ 12. sınıf etüt sisteminin içeriğiyle ilgili kapsamlı bilgi verdi. Okulumuz Genel Müdür Yardımcısı İsmet TİRYAKİ’nin de öğrencilerimize yönelik konuşmasıyla devam eden sunum ilgiyle dinlendi. Sınava hazırlık sürecinde olan öğrencilerimizin bu süreçte neler yapmaları gerektiği, süreci nasıl daha olumlu geçirebileceği konusunda püf noktalara dikkat çekildi. İdareci ve öğretmenlerimiz sunumlarını soru cevap bölümüyle sonlandırıldı.