SPORTİF

GKV'Lİ MİNİK BASKETÇİLER ŞAMPİYON

Gaziantep'te Şehitkamil Belediyesi öncülüğünde düzenlenen Minikler Basketbol Turnuvasında namağlup unvanla şampiyon olan GKV Özel İlkokulu Minikler Basketbol Takımı şampiyonluk kupasını GKV Özel Okullarına götürdü.

2016-2017 eğitim öğretim yılında bir çok spor dalında başarıdan başarıya koşun GKV Özel Okulları öğrencileri bu kez de Şehitkamil Belediyesi öncülüğünde düzenlenen Minikler Basketbol Turnuvasında namağlup unvanla şampiyonluğunu ilan etti. Sporun eğitimin en önemli parçası olduğunu ifade eden GKV Özel İlkokulu Müdürü Mustafa Şenel, elde edilen başarıların uzun süren meşakkatli çalışmaların sonucu olduğunu ifade ederek, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Şehitkamil Belediyesi öncülüğünde düzenlenen Minikler Basketbol Turnuvasına katılan takımımız yenilgisiz şampiyon olmuştur. 10 okulun mücadele ettiği turnuva minikler düzeyinde kız ve erkek takımlarıyla toplam 135 sporcu öğrenci ile turnuvaya katılım bağlamıştır. Gaziantep Kolej Vakfı İlkokulu basketbol takımı tüm rakiplerini yenerek şampiyonluğa ulaştı. Başarıya ulaşan GKV Özel İlkokulu basketbol takımı oyuncularına Şehitkamil Belediyesi tarafından kupa, madalya ve katılım sertifikası verildi. Yüzme, Pentatlon, Atletizm, Jimnastik takımlarının ardından GKV Özel İlkokulu basketbol takımı da 2016-2017 eğitim öğretim yılını kupa ile tamamladı. Öğrencilerimizi ve onları en iyi şekilde müsabakalara hazırlayan beden eğitimi öğretmenlerimizi tebrik ediyorum" diye konuştu.




GKV'NİN MİNİK KULAÇLARI ŞAMPİYONLUĞU KUCAKLADI

Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen 2016-2017 Okul Sporları Minikler Yüzme Şampiyonasında Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu sporcuları katıldıkları kategorilerde iki şampiyonluk kupasını okullarına taşımayı başardı.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Minikler Yüzme Takımı 2016-2017 Okul Sporları Minikler Yüzme Şampiyonasında iki şampiyonluk kupası elde ederken minik kızlar takımı da il üçüncülüğünü elde ettiler. Alleben Yüzme Havuzunda gerçekleştirilen ve 285 sporcunun katıldığı şampiyonaya GKV Özel İlkokulu dört ayrı takım halinde katılarak dört ayrı kategoride mücadele etti. Minik Erkek B Kategorisinde takım halinde il şampiyonu olurken, bayrak yarısında da il şampiyonluğunu elde ettiler. Minik Kızlar B Kategorisinde ise GKV'li kız takımı il üçüncüsü oldu. GKV Özel İlkokuluna iki şampiyonluk kazandıran Minik Erkekler Yüzme Takımında Ata Çelikkalkan, Arda Güleç, Fetih Buğra Kahraman, Aksel Pamkuçu ve Hüseyin Cem Kuzu görev alırken minik kızlar yüzme takımında ise Zeynep Moshini, Duru Zencidi, Zeynep Yurtyapan, Öykü Güler ve Berra Çelikkalkan görev aldı.

"Başarı uzun soluklu ve kararlı çalışmaların ürünüdür"GKV Özel Okulları Genel Müdür Yardımcısı Can Hoşcan başarılı sporcuları kutladıklarını ifade ederek, okul sporları içerisinde yüzme sporunun önemli bir yer tuttuğunu kaydetti. GKV'de gerek bireysel gerekse takım spor dallarının tamama yakınının uygulandığını belirten Hoşcan, "Minik öğrencilerimizi elde ettikleri başarılardan dolayı kutluyorum. Başarı uzun soluklu ve kararlı çalışmaların ürünüdür. Kurumlarımızda spor ve sportif etkinlikler önemli bir yer tutmaktadır. Okul sporlarında yer alan ferdi ve takım sporlarının tamama yakını kurumlarımızda uygulanmakta, bu dallardaki yetenekli sporcularımızın başarılı olması için gerekli her türlü destek verilmektedir. Hepsini yürekten kutluyorum. Sporcularımızın yetiştirilmesinde emeği geçen kurumumuz beden eğitimi zümresini ve sporcuları yarışmalara hazırlayan Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz Mehmet Altan ile Recep Öztürk ile velilerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum. Bundan sonra öğrencilerimizin daha büyük başarılara imza atmasını temenni ediyorum" dedi.




GKV’Lİ ÖĞRENCİLER HER ALANDA OLDUĞU GİBİ SPORDA DA BAŞARILAR KAZANMAYA DEVAM EDİYORLAR

Okul Sporları ve Yüzme İl Temsilciliği 2016-2017 faaliyet programında yer alan “Okullar Arası Modern Pentatlon” yarışmalarının ilkokul ayağı 20 Şubat tarihinde yapıldı. Kamil Ocak Stadyumunda yapılan koşu müsabakası sonrası kapalı yüzme havuzunda yapılan yüzme yarışmasında Özel Gaziantep Kolej Vakfı İlkokulu öğrencileri 4 derece alarak GKV adına bir başarıya daha imza attılar.

Dördüncü sınıf öğrencisi Dila Baloğlu’nun il birincisi olduğu yarışmada ikinci sınıf öğrencileri Nilay Çelik il ikincisi, Naz Oral ve Polat Çupurbaş il dördüncüsü oldu. Dokuz öğrenciden oluşan bir takımla yarışmaya katılan Özel Gaziantep Kolej Vakfı İlkokulu müdürü Mustafa Şenel “Gelişmiş ülkeler arasında yer almak istiyorsak spor etkinlikleri ile zenginleştirilmiş bir eğitim programını sıkı sıkıya takip etmek zorundayız. Biz GKV ailesi olarak üzerimize düşen görevleri en iyi şekilde yerine getirmeyi hedefleyen bir kurumuz. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, onlarda büyük emekleri olan velilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.” dedi.




GKV'Lİ DİLA BALOĞLU SATRANÇTA YİNE ŞAMPİYON OLDU

Gaziantep Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü, Gaziantep Satranç İl temsilciliği ve Şehitkamil Belediyesi tarafından 22 - 23 Nisan 2017 tarihlerinde Atatürk Kültür ve Spor Merkezinde gerçekleştirilen, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı satranç turnuvasında Gaziantep genelinden yaklaşık 600 öğrenci ve sporcunun çeşitli kategorilerde oynadığı turnuva İki gün sürdü.

Şehitkamil belediyesi bu yıl ödül olarak Her kategoride ilk 3 dereceyi alan sporculara Kupa, madalya ve özel satranç takımı verecektir. 4.5.6. olan sporcularda madalya alacak olup dereceye giren sporculara başarı belgesi verilecektir.

Dereceye giren başarılı satranççılarımız ödüllerini 25 Nisan 2017 Salı günü saat 17.30 da Şehitkamil Belediyesi Atatürk Kültür ve Spor Merkezinde düzenlenecek olan törenle alacaktır. 

OKULUMUZUN DERECELERİ

7 YAŞ GENEL KATEGORİSİ

İL İKİNCİSİ: HASAN DEMİR GEDİKKAYA     GKV ANAOKULU

7 YAŞ KIZLAR KATEGORİSİ

İL ALTINCISI: NAZ AYALP     1/D

8 YAŞ GENEL KATEGORİSİ

İL İKİNCİSİ: ÇAĞAN TÜTÜNCÜLER     1/D

İL BEŞİNCİSİ: MEHMET ALİ ARI     2/C

16 YAŞ KIZLAR KATEGORİSİ

İL BİRİNCİSİ: DİLA BALOĞLU     4/D




GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL İLKOKULU ÖĞRENCİLERİNİN SATRANÇ BAŞARISI

04–09 Nisan 2017 tarihleri arasında TBMM tarafından 5 Nisan 1925 yılında Kahramanmaraş'a verilen, İstiklal Madalyasının 92. yıl dönümü dolayısıyla, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Satranç Federasyonu ve Kahramanmaraş Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü tarafından geleneksel olarak düzenlenen Uluslararası 5 Nisan Madalya Günü Satranç Turnuvası'nın 8.si Batıpark Spor Salonu'nda düzenlenen ödül töreninin ardından sona erdi.

47 bin TL ödüllü turnuvanın ödül törenine; Kahramanmaraş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı, Türkiye Satranç Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri WIM Nilüfer Çınar Çorlulu ve Ulaş Demirci, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sosyal ve Kültür İşleri Dairesi Başkanı Cevdet Kabakçı, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Spor Şube Müdürü Halil Bozdoğan, protokol üyeleri, davetliler, sporcular ve aileleri katıldı.

Belarus, Ukrayna, Gürcistan, İran, Azerbaycan, Türkmenistan, Kosova, Bulgaristan ve Suriye ile Türkiye'nin çeşitli illerinden 510 sporcunun A, B, C ve D kategorilerinde yarıştığı turnuvada; En İyi Bayan Sporcu, En İyi Yerel Sporcu, En İyi 1500 UKD ve Altı Sporcular, En İyi Reytingsiz Sporcular, En İyi 50 Yaş ve Üzeri Sporcular, En İyi 16 Yaş ve Altı Sporcular ve Teşvik Ödülleri olmak üzere kategorilerinde dereceye girenlere Kupa, madalya ve ödülleri verildi.

OKULUMUZUN DERECELERİ

EN İYİ 7 YAŞ SPORCU ÖDÜLÜ

Uluslararası 5 Nisan madalya günü BİRİNCİSİ:  ÇAĞAN TÜTÜNCÜLER 1/D

Ödül olarak: 100 TL almıştır.

(7-8-9 Yaş) D GENEL KATEGORİSİ

Uluslararası 5 Nisan madalya günü İkincisi:  ÇAĞAN TÜTÜNCÜLER 1/D

Ödül olarak: Kupa + Madalya + 600 TL almıştır.

Uluslararası 5 Nisan madalya günü Onuncusu:  KUTAY SAKMAK 2/E

Ödül olarak: 100 TL almıştır.

(10-11-12 Yaş) C GENEL KATEGORİSİ

Uluslararası 5 Nisan madalya günü BİRİNCİSİ:  DİLA BALOĞLU 4/D

Ödül olarak: Kupa + Madalya + 750 TL almıştır.

EN İYİ 10 YAŞ SPORCU ÖDÜLÜ

Uluslararası 5 Nisan madalya günü BİRİNCİSİ:  DİLA BALOĞLU 4/D

Ödül olarak: 100 TL almıştır.

EN İYİ BAYAN SPORCU ÖDÜLÜ

Uluslararası 5 Nisan madalya günü BİRİNCİSİ:  DİLA BALOĞLU 4/D

Ödül olarak: 250 TL almıştır.




GKV’Lİ MİNİK SPORCULARDAN 3 KUPA 13 MADALYA BAŞARISI

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Okul Sporları Federasyonu tarafından 23 Şubat tarihinde jimnastik şampiyonası düzenlendi. Şahinbey Spor Salonunda yapılan şampiyonaya il genelinden pek çok okuldan jimnastik sporuna gönül veren öğrenciler katılım sağladılar.

Özel Gaziantep Kolej Vakfı İlkokulu bu şampiyonadan üç kupa ve on üç madalya ile dönme başarısı gösterdi. Minik erkekler A kategorisinde takım olarak il şampiyonu olan GKV’li öğrenciler, minik kızlar B kategorisinde il üçüncüsü, minik kızlar A kategorisinde il dördüncüsü oldular.

Özel Gaziantep Kolej Vakfı İlkokulu müdürü Mustafa Şenel “Öğrencilerimizi erken yaşta sporla tanıştırmayı ve onları farklı spor branşlarında yetiştirmeyi amaçlıyoruz. 12 öğrenciden oluşan Jimnastik takımımız aylardır antrenmanlarını aksatmadan ve hevesle sürdürmektedir. Takımı çalıştıran beden eğitimi öğretmenlerimiz özveri ile çalıştılar ve okulumuza başarılı bir takım daha kazandırdılar. Velilerimiz de çocuklarının sportif gelişimi için her zaman destek oldular. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Küçük yaşta büyük başarılar kazanan öğrencilerimizin başarılarının hayat boyu devamını diliyorum.“ dedi.




GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULU SATRANÇ BAŞARISI

Gaziantep Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü, Kavaklık Rotary Kulübü ile Gaziantep Satranç İl temsilciliği tarafından 18 - 19 Şubat 2017 tarihlerinde Özel bir okulda gerçekleştirilen 32 sporcunun katılım hakkı olan turnuvada 2009 doğumlular ve 2010 doğumlular kategorilerinde katılımı ile tamamlanmıştır.

Turnuva ödülü 2009 doğumlular ve 2010 doğumlular ilk 3 derece kupa 4,5,6 dereceler madalya olmak üzere toplam 6 kupa ve 6 madalya şeklindedir.

Turnuvanın ödül töreni daha sonra açıklanacak bir tarih sonunda dereceye giren sporcularımız kupa ve madalyalarını alacaklardır.

OKULUMUZUN DERECESİ

2010 DOĞUMLULAR KATEGORİSİ

İL BİRİNCİSİ: HASAN DEMİR GEDİKKAYA   Anaokulu/Gezgin Penguenler

İL BEŞİNCİSİ: ÇAĞAN TÜTÜNCÜLER   1/D

2009 DOĞUMLULAR KATEGORİSİ

İL BİRİNCİSİ: KUTAY SAKMAK   2/E

İL BEŞİNCİSİ: MEHMET ALİ ARI   2/C




GKV'Lİ DİLA, SATRANÇ ŞAMPİYONU

Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu öğrencisi ve milli takım oyuncusu Dila Baloğlu, katıldığı son turnuvada da şampiyonluğu kimseye kaptırmayarak satranç sporundaki kariyerine yeni başarı ekledi.

Gaziantep Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü ve Gaziantep Satranç İl temsilciliği tarafından Zümrüt Anka Etüt merkezinde gerçekleştirilen 2016-2017 Gaziantep Kadınlar İl Birinciliği Satranç Turnuvasına katılan Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu 4'üncü sınıf öğrencisi Dila Baloğlu, turnuvanın şampiyonluğunu elde ederek birinci oldu. Katıldığı birçok turnuvada yerel, ulusal ve uluslararası başarılara sahip olan milli takım sporcusu GKV'li Baloğlu önümüzdeki süreçte de Gaziantep'in satranç sporuyla adını duyurabilmek için çalışacağını ifade ederek, okullarda bütün çocukların bu sporla ilgilenmesi yönünde çağrı da yaptı. Baloğlu, kazandığı şampiyonluk kupasını okuluna götürerek öğretmen ve sınıf arkadaşlarıyla başarısının mutluluğunu paylaştı.

Satranç turnuvası 1 kategoride toplam 20 sporcunun katılımı ile tamamlanmış olup turnuvanın ödül töreni turnuva bitiminde yapılmış olup, ilk 3 sporcuya kupaları verilmiştir.

OKULUMUZUN DERECESİ

GAZİANTEP İL BİRİNCİSİ:   DİLA BALOĞLU    4/D




KURTULUŞ BAYRAMINDA GKV'YE ÇİFTE ŞAMPİYONLUK

Gaziantep Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü, İnşaat Mühendisleri odası Gaziantep şubesi ve Gaziantep Satranç İl temsilciliği tarafından 24 - 25 Aralık 2016 tarihlerinde Şehitkamil Belediyesi Atatürk Spor ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen, İnşaat Mühendisleri odası Gaziantep şubesi 5.geleneksel 25 Aralık Gaziantep’in kurtuluşu satranç turnuvası tamamlanmıştır.

Satranç turnuvası 6 kategoride toplam 150 sporcunun katılımı ile tamamlanmış olup turnuvanın ödül töreni daha sonra bildirilecek bir tarihte yapılacaktır.

OKULUMUZUN DERECESİ

10 YAŞ ALTI KIZLAR KATEGORİSİ (2006-2007 Doğumlular)

İL BİRİNCİSİ: DİLA BALOĞLU 4/D

12 YAŞ ALTI GENEL KATEGORİSİ (2004-2005 Doğumlular)

İL BİRİNCİSİ: ONUR UTKU BATMAZ 7/A




SATRANÇTA EN BAŞARILI SPORCU ÖDÜLÜ GKV’Lİ ÇAĞAN TÜTÜNCÜLER’E

Gaziantep Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü, Özel bir Avm ve Gaziantep Satranç İl temsilciliği tarafından 03 - 04 Aralık 2016 tarihlerinde Özel bir Avm ‘de gerçekleştirilen, 2016 -2017 Etkinlik Dönemi Gaziantep Küçükler İl Birinciliği satranç turnuvası 170 sporcunun çeşitli kategorilerde katılımı ile tamamlanmıştır.  Turnuva bitiminde yapılan tören sonunda dereceye giren sporcularımıza İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Mete tarafından verilen, 7-D sinema bileti, 3 oyun bileti, Lunapark bileti ve karting biletinden oluşan bir adet zarf almışlardır.

OKULUMUZUN DERECESİ

8 YAŞ KIZLAR KATEGORİSİ

İL BİRİNCİSİ: RABİA TAŞAR    2/A

7 YAŞ GENEL KATEGORİSİ

İL ÜÇÜNCÜSÜ: HASAN DEMİR GEDİKKAYA     Anaokulu - Gezgin Penguenler

7 YAŞ GENEL KATEGORİSİ

EN BAŞARILI SPORCU ÖDÜLÜ: ÇAĞAN TÜTÜNCÜLER    1/D

11 YAŞ KIZLAR KATEGORİSİ

İL İKİNCİSİ: RABİA TAŞAR    5/E




GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL İLKOKULU ATLETİZM TAKIMI ATATÜRK KOŞUSUNDA İKİ MADALYA KAZANDI

10 Kasım Atatürk’ü anma etkinliği kapsamında Gaziantep Atletizm İl Temsilciliği ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce gerçekleştirilen Atatürk Koşusunda Özel Gaziantep Kolej Vakfı İlkokul öğrencileri Dila Baloğlu birinci olarak altın madalya; Nil Geylani üçüncü olarak bronz madalya kazandı. Akkent Spor Tesislerinde gerçekleşen yarışmada sprint dalında yarışan 80 sporcudan 11’i Özel Gaziantep Kolej Vakfı İlkokulunu temsil etti.

Konu ile ilgili açıklama yapan Özel Gaziantep Kolej Vakfı İlkokulu müdürü Mustafa Şenel, “Ata’mız için yapılan bir koşuda iki öğrencimizin de derece almış olması bizim için apayrı bir kıvanç olmuştur. Yarışmaya katılan tüm genç sporcuları kutluyor, onları yetiştiren öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Bu güzel vatanı bizlere armağan eden Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’e bu vesile ile şükranlarımızı sunuyorum.” dedi.




GKV’Lİ SATRANÇÇI KUTAY SAKMAK İL BİRİNCİSİ OLDU

Gaziantep Satranç İl temsilciliği ve Şehitkamil Belediyesi tarafından 15 - 16 EKİM 2016 tarihlerinde Atatürk Kültür ve Spor Merkezinde gerçekleştirilen, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı satranç turnuvasında Gaziantep genelinden yaklaşık 270 öğrenci ve sporcunun oynadığı turnuva iki gün sürdü.Şehitkamil belediyesi bu yıl ödül olarak Her kategoride ilk 3 dereceyi alan sporculara Kupa, madalya ve özel satranç takımı verecektir. Ayrıca 1.olan sporculara,  şampiyonluk tişörtü.Dereceye giren başarılı satranççımız ödülünü 18 Ekim 2016 Salı günü saat 18.00 de Şehitkamil Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenecek olan törenle alacaktır.

7 YAŞ GENEL KATEGORİSİ

İL BİRİNCİSİ: KUTAY SAKMAK 2/E




GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL İLKOKULU 2016-2017 SATRANÇ BAŞARILARIMIZ

15 - 16 EKİM 2016 ( 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Satranç turnuvası )

7 YAŞ GENEL KATEGORİSİ İL 1. KUTAY SAKMAK 2/E

29 EKİM 2016 ( 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Satranç şenliği )

6 YAŞ GENEL KATEGORİSİ İL 1. HASAN DEMİR GEDİKKAYA / ANAOKULU

03-04 Aralık 2016-2017 Gaziantep Küçükler İl birinciliği Satranç turnuvası

8 YAŞ KIZLAR KATEGORİSİ İL 1. RABİA TAŞAR 2/A

7 YAŞ GENEL KATEGORİSİ EN BAŞARILI SPORCU  ÇAĞAN TÜTÜNCÜLER 1/D

11 - 12 Şubat 2017 ( Gaziantep Kadınlar İl Birinciliği Satranç Turnuvası )

KADINLAR KATEGORİSİ İL 1. DİLA BALOĞLU 4/D

17 - 18 Aralık 2016 ( 25 Aralık Gaziantep’in kurtuluşu satranç turnuvası )

7 YAŞ GENEL KATEGORİSİ İL 3. MEHMET ALİ ARI 2/C

GENEL KATEGORİ ÖDÜLÜ İL 5. MEHMET UTKU KARAKAŞ 2/D










 

       

Copyright Gaziantep College Foundation | 2015 | All Rights Reserved