SPOR ACHIEVEMENTS

ANAOKULU BAŞARILARIMIZ




İLKOKUL BAŞARILARIMIZ


CUMHURİYET SATRANÇ TURNUVASINDA GKV’NİN MUHTEŞEM BAŞARISI
Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğrencileri Şehitkamil Belediyesi tarafından 26-27 Ekim 2013 tarihlerinde Atatürk Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvasında 4 birincilik alarak satrançtaki üstünlüğünü sürdürdü. Gaziantep genelinde yaklaşık 500 öğrencinin katıldığı turnuva çok çekişmeli karşılaşmalara sahne oldu. İki gün süren turnuvanın sonunda 7 yaş genel kategoride GKV 2-D sınıfı öğrencisi Ömer Işık, 9 yaş genel kategoride GKV 4-D sınıfı öğrencisi Onur Erdoğan, 10 yaş genel kategoride GKV 5-A sınıfından Mehmet Efe Mutlu, 10 yaş bayanlar kategorisinde GKV 5-C sınıfından Hatice Mislina Bozkurt il birincisi olarak isimlerini şampiyonluk listesine yazdırmayı başardı. Turnuvada 7 yaş genel kategoride Demir Demiroğlu il beşincisi, 7 yaş bayanlarda il birincisiyle eş puanla Dila Baloğlu ve 9 yaş genel kategoride Onur Utku Batmaz il ikincisi, Atalay Hoylu il dördüncüsü, Efe Eren Ceydeli il beşincisi, 9 yaş bayan kategorisinde Cemre Özdemir il ikincisi, 10 yaş genel kategorisinde Umut Barış İnanç il ikincisi, 14 yaş genel kategoride Çağatay Çankaya il üçüncüsü ve 16 yaş genel kategoride Görkem Öztosun il dördüncüsü olarak takım halinde GKV’ ye büyük bir başarı kazandırdı. Dereceye giren başarılı satranççılarımıza ödülleri 28 Ekim 2013 tarihinde Şehitkamil Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen törenle verildi. Ödül törenine Gençlik hizmetleri spor il müdürü Yahya Şahan, Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, Şehitkamil Belediyesi Başkan Yardımcısı Cabbar Özkara, TSF Gaziantep Satranç İl Temsilcisi Fatih Ekinci, davetliler, veliler, okul temsilcileri ve öğrenciler katıldı. Her yıl olduğu gibi okullarımızı satrançta başarılarıyla ilimizin en iddialı okulları arasında zirveye taşıyan öğrencilerimizi kutlarız.






ŞAHİNBEY BELEDİYESİ SATRANÇ TURNUVASINDA GKV’LİLER 10 MADALYA KAZANDI
16 - 17 Kasım 2013 tarihinde yapılan “Şahinbey Belediyesi 7’den 77‘ ye Satranç Turnuvası’nda” Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğrencileri 4 altın, 2 gümüş ve 4 bronz toplam 10 madalya aldı. 17 ayrı kategoride yapılan turnuvada GKV Özel İlkokulu 1-D sınıfı öğrencisi Dila Baloğlu 6 yaş bayan kategorisinde, 4-D sınıfı öğrencisi Atalay Hoylu 9 yaş genel kategorisinde, 4-A sınıfından Cemre Özdemir 9 yaş bayan kategorisinde ve 4-C sınıfından Umut Barış İnanç 10 yaş genel kategorisinde il birincisi olarak altın madalya aldı. Turnuvanın il ikincisi olan 4-B sınıfı öğrencimiz Efe Eren Ceydeliler 9 yaş genel kategorisinde, GKV Özel Fen Lisesi 9-A Çağatay Çankaya 14 yaş genel kategorisinde gümüş madalya ve il üçüncüsü olan Kaan Zencirkeser 6 yaş genel kategorisi, Özgür Yılmaz Karayılan 7 yaş genel kategorisi, Hatice Mislina Bozkurt 10 yaş bayan kategorisi ve Mustafa Kanevetçi 6 yaş genel kategorisinde bronz madalya alarak okullarımızın satranç başarılarını sürdürdü. Öte yandan 6 öğrencimiz kategorilerinde ilk 10’a girerek Katılım Belgesi, madalya ve satranç takımıyla ödüllendirildi. Şahinbey Kültür Merkezinde düzenlenen turnuva ödül törenine Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları, Türkiye Satranç Federasyonu Gaziantep İl Temsilcisi Fatih Ekinci, Meclis üyeleri, öğretmenler ve veliler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programda bir konuşma yapan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Belediye olarak bu yıl ikincisini düzenlediğimiz satranç turnuvasında 170 kişi dereceye girmiştir. Satranç, insanın fikren ve zihnen gelişiminde önemli rol oynayan spordur. Beyni çalıştırırken aynı zamanda sabrı, disiplini, stratejiyi, bütünlüğü görebilmeyi ve organizasyonu öğretir. Bu yüzden genç beyinlerin sağlık gelişiminde önemi büyüktür. Bu yıl bu organizasyonumuzu Türkiye Satranç Federasyonu Gaziantep şubemizin destekleriyle gerçekleştirdik. Dereceye girenlere ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi. Başkan Tahmazoğlu konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere ödül ve hediyelerini verdi.








OKUL SPORLARI SATRANÇ TURNUVASINDA İLK ÜÇTE GKV’ Lİ BEŞ ÖĞRENCİ
İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 3-5 Ocak 2014 tarihlerinde düzenlenen Gaziantep Okul Sporları Satranç Turnuvasında Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğrencileri 5 derece elde etti. Sekiz kategoride yapılan okul sporları satranç turnuvasında küçük erkekler kategorisinde birinci olan 4-D sınıfı öğrencimiz Atalay Hoylu kupa, tablet PC ve hediye paketi, küçük erkekler kategorisinde ikinci olan 4-C sınıfı öğrencimiz Umut Barış İNANÇ ve küçük kızlar kategorisinde ikinci olan 5-C sınıfı öğrencimiz Hatice Mislina BOZKURT kupa, MP3 ve hediye paketi ile ödüllendirildi. 2014 yılının ilk satranç turnuvası olan organizasyonda 4-A sınıfı öğrencimiz Cemre Özdemir minik kızlar kategorisinde ve 4-D sınıfı öğrencimiz Onur Erdoğan küçük erkekler kategorisinde üçüncü olarak bronz madalya aldı. Dereceye giren öğrencilerimize ödülleri M1 Alışveriş Merkezinde 5 Ocak Pazar günü düzenlenen ödül töreninde verildi. Başarılı satranççılarımızı kutlarız.






GKV’Lİ SATRANÇÇILAR ÖZEL SANKO OKULLARI SATRANÇ TURNUVASINDA TAKIM HALİNDE ŞAMPİYON OLDU
Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğrencileri 3-4 Mayıs 2014 tarihlerinde düzenlenen Özel Sanko Okulları Satranç Turnuvası’nda beş birincilikle turnuva şampiyonu olarak satranç sporundaki üstünlüklerini bir kez daha gözler önüne serdi. Turnuvada 7 yaş genel kategorisinde Kaan Zencirkeser, 10 yaş bayanlar kategorisinde Cemre Özdemir, 10 yaş genel kategorisinde Onur Utku Batmaz, 11 yaş bayanlarda Hatice Mislina Bozkurt ve 11 yaş genelde Umut Barış İnanç il birinciliğini kazandı. Yaklaşık 400 öğrencinin yarıştığı turnuvada 8 yaş genelde Demir Demiroğlu il ikincisi (il birincisiyle aynı puanda), 11 yaş genelde Mehmet Efe Mutlu il ikincisi, 8 yaş genelde Ömer Işık il üçüncüsü (il birincisiyle aynı puanda) oldu ve GKV takım halinde en fazla derece yaparak şampiyonayı tamamladı. 7 Mayıs 2014 Çarşamba günü yapılan ödül töreninde dereceye giren öğrencilerin ödülleri Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Ahmet Savaş Aksoy, Mesut Hançerkıran ve Sanko Koleji yöneticileri tarafından verildi. Satranç sporunun GKV Özel Okulları’nda en önemli spor dallarından birisi olarak değerlendirildiğini ve okul öncesi eğitimden liseye kadar bütün kademelerde bu sporla ilgili uygulamalı dersler yapıldığını ifade eden GKV Özel Okulları Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Atanur Vergili, “Her yıl olduğu gibi başarıdan başarıya koşarak okullarımıza büyük gurur yaşatan şampiyon sporcularımızı yürekten kutlar, velilerimize desteklerinden dolayı teşekkür ederiz” dedi.















GKV’Lİ SATRANÇÇILAR YOUPLUS KIDS SATRANÇ TURNUVASINDA ŞAMPİYON OLDU
Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğrencileri 24 - 25 Mayıs 2014 tarihlerinde düzenlenen Youplus Kids Satranç Turnuvası’nda üç birincilikle turnuva şampiyonu olarak satranç sporundaki üstünlüklerini bir kez daha gösterdi. Turnuvada 7 yaş genel kategorisinde Kaan Zencirkeser, 8 yaş genel kategorisinde Ömer Işık ve 10 yaş genel kategorisinde Onur Erdoğan il birinciliğini kazandı. Yaklaşık 400 öğrencinin yarıştığı turnuvada 8 yaş genelde Demir Demiroğlu, 10 yaş genel kategorisinde Umut Barış İnanç ve 11 yaş genelde Hatice Mislina Bozkurt il ikincisi, 7 yaş genelde Dila Baloğlu ve 10 yaş genel kategorisinde Cemre Özdemir il dördüncüsü, 10 yaş genel kategorisinde Onur Utku Batmaz il altıncısı oldu ve GKV takım halinde en fazla derece yaparak şampiyonayı tamamladı. 25 Mayıs 2014 Pazar günü saat 18.30’da M1 AVM’ de yapılan ödül töreninde dereceye giren öğrencilerin ödülleri Şehitkâmil Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Hayri Özkeçeci, Abdi İbrahim İlaç Sanayi adına Ali Ertürk ve M1 AVM adına Zeynep İnal tarafından verildi. Satranç sporunun GKV Özel Okulları’nda en önemli spor dallarından birisi olarak değerlendirildiğini ve okul öncesi eğitimden liseye kadar bütün kademelerde bu sporla ilgili uygulamalı dersler yapıldığını ifade eden GKV Özel Okulları Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Atanur Vergili, “Her yıl olduğu gibi başarıdan başarıya koşarak okullarımıza büyük gurur yaşatan şampiyon sporcularımızı yürekten kutlar, velilerimize desteklerinden dolayı teşekkür ederiz” dedi.









ORTAOKUL BAŞARILARIMIZ


CUMHURİYET SATRANÇ TURNUVASINDA GKV’NİN MUHTEŞEM BAŞARISI
Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğrencileri Şehitkamil Belediyesi tarafından 26-27 Ekim 2013 tarihlerinde Atatürk Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvasında 4 birincilik alarak satrançtaki üstünlüğünü sürdürdü. Gaziantep genelinde yaklaşık 500 öğrencinin katıldığı turnuva çok çekişmeli karşılaşmalara sahne oldu. İki gün süren turnuvanın sonunda 7 yaş genel kategoride GKV 2-D sınıfı öğrencisi Ömer Işık, 9 yaş genel kategoride GKV 4-D sınıfı öğrencisi Onur Erdoğan, 10 yaş genel kategoride GKV 5-A sınıfından Mehmet Efe Mutlu, 10 yaş bayanlar kategorisinde GKV 5-C sınıfından Hatice Mislina Bozkurt il birincisi olarak isimlerini şampiyonluk listesine yazdırmayı başardı. Turnuvada 7 yaş genel kategoride Demir Demiroğlu il beşincisi, 7 yaş bayanlarda il birincisiyle eş puanla Dila Baloğlu ve 9 yaş genel kategoride Onur Utku Batmaz il ikincisi, Atalay Hoylu il dördüncüsü, Efe Eren Ceydeli il beşincisi, 9 yaş bayan kategorisinde Cemre Özdemir il ikincisi, 10 yaş genel kategorisinde Umut Barış İnanç il ikincisi, 14 yaş genel kategoride Çağatay Çankaya il üçüncüsü ve 16 yaş genel kategoride Görkem Öztosun il dördüncüsü olarak takım halinde GKV’ ye büyük bir başarı kazandırdı. Dereceye giren başarılı satranççılarımıza ödülleri 28 Ekim 2013 tarihinde Şehitkamil Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen törenle verildi. Ödül törenine Gençlik hizmetleri spor il müdürü Yahya Şahan, Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, Şehitkamil Belediyesi Başkan Yardımcısı Cabbar Özkara, TSF Gaziantep Satranç İl Temsilcisi Fatih Ekinci, davetliler, veliler, okul temsilcileri ve öğrenciler katıldı. Her yıl olduğu gibi okullarımızı satrançta başarılarıyla ilimizin en iddialı okulları arasında zirveye taşıyan öğrencilerimizi kutlarız.






GKV’Lİ YÜZÜCÜLERİN CUMHURİYET YÜZME YARIŞMALARINDA MUHTEŞEM BAŞARISI
Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğrencileri eğitim alanında olduğu gibi, katıldıkları spor karşılaşmalarında da büyük başarılara imza atarak okullarına büyük gurur yaşatıyor. Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulu yüzücüleri 1-3 Kasım 2013 tarihleri arasında Gaziantep Şehitkâmil Belediyesi ve İl Yüzme Temsilciliği tarafından Alleben Kapalı Yüzme Havuzunda düzenlenen Cumhuriyet Kupası Yüzme Yarışmalarında 19 altın 9 gümüş ve 3 bronz olmak üzere toplam 31 madalya alarak muhteşem bir başarı kazandı. Öğrencilerimiz sezonun ilk yarışması olan Şehitkâmil Belediyesi Cumhuriyet Kupasında aldıkları kupa ve madalyalarla yüzme sporundaki üstünlüklerini sürdürdü. Altın kulaçlarımızı kutlar, başarılarının devamını dileriz. Şampiyon GKV’li yüzücülerin isimleri ve madalyaları: ALTIN MADALYA (19 Altın) 1- Selin ÖZBERK 50 metre Kelebek 11-12 Yaş Kategorisi Bayanlar 100 metre Kurbağalama 11-12 Yaş Kategorisi Bayanlar 50 metre Kurbağalama 11-12 Yaş Kategorisi Bayanlar 100 metre Karışık 11-12 Yaş Kategorisi Bayanlar 2- Erdem YILDIZ 50 metre Kelebek 11-12 Yaş Kategorisi Erkekler 3- Bedri YAPAR 50 metre Kelebek 13-14 Yaş Kategorisi Erkekler 200 metre Karışık 13-14 Yaş Kategorisi Erkekler 100 metre Kelebek 13-14 Yaş Kategorisi Erkekler 4- İrem GÖKKORUK 100 metre Serbest 13-14 Yaş Kategorisi Bayanlar 100 metre Sırtüstü 13-14 Yaş Kategorisi Bayanlar 50 metre Serbest 13-14 Yaş Kategorisi Bayanlar 5- İsmail KARA 200 metre Karışık 11-12 Yaş Kategorisi Erkekler 200 metre Serbest 11-12 Yaş Kategorisi Erkekler 100 metre Karışık 11-12 Yaş Kategorisi Erkekler 100 metre Kelebek 11-12 Yaş Kategorisi Erkekler 6- Can DEMİR 50 metre Sırtüstü 13-14 Yaş Kategorisi Erkekler 100 metre Sırtüstü 13-14 Yaş Kategorisi Erkekler 100 metre Karışık 13-14 Yaş Kategorisi Erkekler 7- Miraç İlgi GÖREN 100 metre Kurbağalama 9-10 Yaş Kategorisi Bayanlar GÜMÜŞ MADALYA (9 gümüş) 1- Can DEMİR 50 metre Kelebek 13-14 Yaş Kategorisi Erkekler 2- Necdet AKINAL 50 metre Sırtüstü 9-10 Yaş Kategorisi Erkekler 50 metre Kelebek 9-10 Yaş Kategorisi Erkekler 100 metre Karışık 9-10 Yaş Kategorisi Erkekler 3- İrem GÖKKORUK 100 metre Kurbağalama 13-14 Yaş Kategorisi Bayanlar 4- Miraç İlgi GÖREN 50 metre Kurbağalama 9-10 Yaş Kategorisi Bayanlar 5- Çağla ERALP 100 metre Karışık 9-10 Yaş Kategorisi Bayanlar 6- Bedri YAPAR 100 metre Karışık 13-14 Yaş Kategorisi Erkekler 7- Erdem YILDIZ 100 metre Kelebek 11-12 Yaş Kategorisi Erkekler BRONZ MADALYA (3 Bronz) 1- Çağla ERALP 50 metre Sırtüstü 9-10 Yaş Kategorisi Bayanlar 50 metre Serbest 9-10 Yaş Kategorisi Bayanlar 2- Erdem YILDIZ 100 metre Karışık 11-12 Yaş Kategorisi Erkekler






OKUL SPORLARI SATRANÇ TURNUVASINDA İLK ÜÇTE GKV’ Lİ BEŞ ÖĞRENCİ
İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 3-5 Ocak 2014 tarihlerinde düzenlenen Gaziantep Okul Sporları Satranç Turnuvasında Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğrencileri 5 derece elde etti. Sekiz kategoride yapılan okul sporları satranç turnuvasında küçük erkekler kategorisinde birinci olan 4-D sınıfı öğrencimiz Atalay Hoylu kupa, tablet PC ve hediye paketi, küçük erkekler kategorisinde ikinci olan 4-C sınıfı öğrencimiz Umut Barış İNANÇ ve küçük kızlar kategorisinde ikinci olan 5-C sınıfı öğrencimiz Hatice Mislina BOZKURT kupa, MP3 ve hediye paketi ile ödüllendirildi. 2014 yılının ilk satranç turnuvası olan organizasyonda 4-A sınıfı öğrencimiz Cemre Özdemir minik kızlar kategorisinde ve 4-D sınıfı öğrencimiz Onur Erdoğan küçük erkekler kategorisinde üçüncü olarak bronz madalya aldı. Dereceye giren öğrencilerimize ödülleri M1 Alışveriş Merkezinde 5 Ocak Pazar günü düzenlenen ödül töreninde verildi. Başarılı satranççılarımızı kutlarız.






OKULLAR ARASI YÜZME YARIŞMALARINDA GKV AÇIK ARA BİRİNCİ
Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu Yıldız Kız, Yıldız Erkek yüzme takımlarımız Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürlüğü tarafından 7-9 Ocak 2014 tarihleri arasında Kamil Ocak Kapalı Yüzme Havuzunda düzenlenen Okullar Arası Yıldızlar ve Gençler Yüzme İl Birinciliği yarışmalarında geçen yıllarda olduğu gibi il şampiyonu oldu. Yüzücülerimiz yarışmalarda çok başarılı bir performans sergileyerek rakiplerine büyük bir üstünlük sağladı. Aynı yarışmalarda Gaziantep Kolej Vakfı Özel Lisesi genç erkek yüzme takımımız da rakiplerini geride bırakarak il şampiyonu oldu. Öğrencilerimiz bu sonuçlarla diğer spor branşlarında olduğu gibi yüzmede de uzun yıllardır elinde bulundurduğu şampiyonluk serisini devam ettirdi. GKV’li şampiyon yüzücüler daha sonra açıklanacak tarihlerde yapılacak bölge birinciliğinde okulumuzu ve ilimizi temsil edecektir. Şampiyon yüzücülerimizi kutlar, bölge birinciliğinde başarılarının devamını dileriz. Yıldız Kız Yüzme Takımı 1- Azize Selin Yalnız 2- İrem Gökkoruk 3- Kevser Melekoğlu 4- Öykü Akman 5- Başak Özberk 6- Beste Serin 7- Beyza Erdinç Yıldız Erkek Takımı 1- Can Demir 2- Bedri Yapar 3- Batuhan Yalçın 4- Doran Pamukçu 5- Berkay Balık 6-Emin Kaan Yolcu Genç Erkek Yüzme Takımı 1- Berke Ataseven 2- Mustafa Kara 3- Zeki Güleç 4- Efe Maralcan 5- Berk Gündoğdu 6- Berkay Karadağ ORTAOKUL YILDIZ KIZ İL SIRALAMASI 1.Gaziantep Kolej Vakfı Ortaokulu 2. Turgut Özal Ortaokulu 3.Adnan A.Ş Ortaokulu ORTAOKUL YILDIZ ERKEK İL SIRALAMASI 1.Gaziantep Kolej Vakfı Ortaokulu 2.Adnan A.Ş Ortaokulu 3.Özel Sanko Okulları GENÇ ERKEK İL SIRALAMASI 1. Gaziantep Kolej Vakfı Özel Lisesi 2. Özel Sanko Okulları 3. İMKB Anadolu Lisesi













GKV ÖZEL OKULLARI YÜZME TAKIMLARI BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 3-5 Mart 2014 tarihleri arasında ilimiz Kamil Ocak Kapalı Yüzme Havuzunda düzenlenen Okullar Arası Minikler ve Küçükler Yüzme İl Birinciliği yarışmalarında Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları başarılarını devam ettirdi. Yarışmada GKV Özel Okulları Küçük Erkek yüzme takımımız rakiplerini açık arayla geride bırakarak il birincisi, Minik Kız takımımız il ikincisi, Küçük Kız takımımız il üçüncüsü oldu ve öğrencilerimiz yarıştıkları bireysel stillerde çok sayıda madalyalar kazandı. Şampiyon Küçük Erkek takımımızın yanı sıra daha önce şampiyonluğunu ilan eden Genç Erkek, Yıldız Kız ve Yıldız Erkek yüzme takımlarımız bölge şampiyonası için çalışmalarını devam ettirmektedir. Öğrencilerimiz başarılarıyla diğer spor branşlarında olduğu gibi yüzme sporuna da damgasını vurdu. Birçok branş ve kategoride alt yapı çalışmalarına büyük önem veren okulumuz spor bölümü önümüzdeki dönem için çalışmalarını ara vermeden sürdürmektedir. Başarılı sonuçlarla bizlere büyük gurur yaşatan öğrencilerimiz kutlar, katkı ve destekleri için yönetici, öğretmen, antrenör ve velilerimize teşekkür ederiz.





GKV’Lİ SATRANÇÇILAR ÖZEL SANKO OKULLARI SATRANÇ TURNUVASINDA TAKIM HALİNDE ŞAMPİYON OLDU
Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğrencileri 3-4 Mayıs 2014 tarihlerinde düzenlenen Özel Sanko Okulları Satranç Turnuvası’nda beş birincilikle turnuva şampiyonu olarak satranç sporundaki üstünlüklerini bir kez daha gözler önüne serdi. Turnuvada 7 yaş genel kategorisinde Kaan Zencirkeser, 10 yaş bayanlar kategorisinde Cemre Özdemir, 10 yaş genel kategorisinde Onur Utku Batmaz, 11 yaş bayanlarda Hatice Mislina Bozkurt ve 11 yaş genelde Umut Barış İnanç il birinciliğini kazandı. Yaklaşık 400 öğrencinin yarıştığı turnuvada 8 yaş genelde Demir Demiroğlu il ikincisi (il birincisiyle aynı puanda), 11 yaş genelde Mehmet Efe Mutlu il ikincisi, 8 yaş genelde Ömer Işık il üçüncüsü (il birincisiyle aynı puanda) oldu ve GKV takım halinde en fazla derece yaparak şampiyonayı tamamladı. 7 Mayıs 2014 Çarşamba günü yapılan ödül töreninde dereceye giren öğrencilerin ödülleri Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Ahmet Savaş Aksoy, Mesut Hançerkıran ve Sanko Koleji yöneticileri tarafından verildi. Satranç sporunun GKV Özel Okulları’nda en önemli spor dallarından birisi olarak değerlendirildiğini ve okul öncesi eğitimden liseye kadar bütün kademelerde bu sporla ilgili uygulamalı dersler yapıldığını ifade eden GKV Özel Okulları Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Atanur Vergili, “Her yıl olduğu gibi başarıdan başarıya koşarak okullarımıza büyük gurur yaşatan şampiyon sporcularımızı yürekten kutlar, velilerimize desteklerinden dolayı teşekkür ederiz” dedi.
















LİSE BAŞARILARIMIZ


GKV’Lİ YÜZÜCÜLERİN CUMHURİYET YÜZME YARIŞMALARINDA MUHTEŞEM BAŞARISI
Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğrencileri eğitim alanında olduğu gibi, katıldıkları spor karşılaşmalarında da büyük başarılara imza atarak okullarına büyük gurur yaşatıyor. Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulu yüzücüleri 1-3 Kasım 2013 tarihleri arasında Gaziantep Şehitkâmil Belediyesi ve İl Yüzme Temsilciliği tarafından Alleben Kapalı Yüzme Havuzunda düzenlenen Cumhuriyet Kupası Yüzme Yarışmalarında 19 altın 9 gümüş ve 3 bronz olmak üzere toplam 31 madalya alarak muhteşem bir başarı kazandı. Öğrencilerimiz sezonun ilk yarışması olan Şehitkâmil Belediyesi Cumhuriyet Kupasında aldıkları kupa ve madalyalarla yüzme sporundaki üstünlüklerini sürdürdü. Altın kulaçlarımızı kutlar, başarılarının devamını dileriz. Şampiyon GKV’li yüzücülerin isimleri ve madalyaları: ALTIN MADALYA (19 Altın) 1- Selin ÖZBERK 50 metre Kelebek 11-12 Yaş Kategorisi Bayanlar 100 metre Kurbağalama 11-12 Yaş Kategorisi Bayanlar 50 metre Kurbağalama 11-12 Yaş Kategorisi Bayanlar 100 metre Karışık 11-12 Yaş Kategorisi Bayanlar 2- Erdem YILDIZ 50 metre Kelebek 11-12 Yaş Kategorisi Erkekler 3- Bedri YAPAR 50 metre Kelebek 13-14 Yaş Kategorisi Erkekler 200 metre Karışık 13-14 Yaş Kategorisi Erkekler 100 metre Kelebek 13-14 Yaş Kategorisi Erkekler 4- İrem GÖKKORUK 100 metre Serbest 13-14 Yaş Kategorisi Bayanlar 100 metre Sırtüstü 13-14 Yaş Kategorisi Bayanlar 50 metre Serbest 13-14 Yaş Kategorisi Bayanlar 5- İsmail KARA 200 metre Karışık 11-12 Yaş Kategorisi Erkekler 200 metre Serbest 11-12 Yaş Kategorisi Erkekler 100 metre Karışık 11-12 Yaş Kategorisi Erkekler 100 metre Kelebek 11-12 Yaş Kategorisi Erkekler 6- Can DEMİR 50 metre Sırtüstü 13-14 Yaş Kategorisi Erkekler 100 metre Sırtüstü 13-14 Yaş Kategorisi Erkekler 100 metre Karışık 13-14 Yaş Kategorisi Erkekler 7- Miraç İlgi GÖREN 100 metre Kurbağalama 9-10 Yaş Kategorisi Bayanlar GÜMÜŞ MADALYA (9 gümüş) 1- Can DEMİR 50 metre Kelebek 13-14 Yaş Kategorisi Erkekler 2- Necdet AKINAL 50 metre Sırtüstü 9-10 Yaş Kategorisi Erkekler 50 metre Kelebek 9-10 Yaş Kategorisi Erkekler 100 metre Karışık 9-10 Yaş Kategorisi Erkekler 3- İrem GÖKKORUK 100 metre Kurbağalama 13-14 Yaş Kategorisi Bayanlar 4- Miraç İlgi GÖREN 50 metre Kurbağalama 9-10 Yaş Kategorisi Bayanlar 5- Çağla ERALP 100 metre Karışık 9-10 Yaş Kategorisi Bayanlar 6- Bedri YAPAR 100 metre Karışık 13-14 Yaş Kategorisi Erkekler 7- Erdem YILDIZ 100 metre Kelebek 11-12 Yaş Kategorisi Erkekler BRONZ MADALYA (3 Bronz) 1- Çağla ERALP 50 metre Sırtüstü 9-10 Yaş Kategorisi Bayanlar 50 metre Serbest 9-10 Yaş Kategorisi Bayanlar 2- Erdem YILDIZ 100 metre Karışık 11-12 Yaş Kategorisi Erkekler






GKV ÖZEL OKULLARI SPOR KULÜBÜ GENÇ ERKEK BASKETBOL TAKIMI İL İKİNCİSİ OLDU
İlimizde düzenlenen okul sporlarında üstün dereceler elde eden okul takımlarımız aynı başarıyı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen kulüpler arası basketbol karşılaşmalarında da devam ettirdi. Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Spor Kulübü Genç Erkek Basketbol takımımız 2013-2014 sezonu il ikincisi oldu. Çift devreli lig statüsünde oynanan ve 11 kulübün katıldığı karşılaşmalarda yarı finale kalan takımımız play off eşleşmelerinde finalist oldu. Final turunda Güney Eğitim Kurumları Spor Kulübü ile yaptığı karşılaşmayı kaybeden takımımız, Gaziantep il ikincisi oldu. Güney Eğitim Kurumları, Beslen Makarna, Şehitkamil Belediyesi, Gaziantep Polis Gücü, Altınok Gençler, Gaziantep Basketbol A, Gaziantep Basketbol B, Anadolu, Sanko Özel Okulları, Şahinbey Belediyesi Spor Kulübü takımlarıyla çok çekişmeli karşılaşmalar yapan ve centilmence mücadele eden öğrencilerimizin performansı takdirle karşılandı. Ders dışı zamanlarını spor yaparak en yararlı şekilde değerlendiren ve hem okul hem de kulüp sporlarında daima iddialı olan Genç Erkek Basketbol takımımız okullarımıza büyük gurur yaşatmaktadır. Takımızın kadrosunda görev yapan öğrencilerimiz Bilgin Bilginsoy, Vehbi Kepkep, Asım Kepkep, Onur Bediroğlu, Enes Bilir, Cihaner Güzel, Berkay Erbağcı, Berkay Karagülle, Oğulcan Cenkcimenoğlu, Sercan Özen, Berkay Bozdağ, Berkay Konukoğlu, Cahit Berke Aybey, Emre Güntin, Emre Elmacıoğlu, Yunus Karadağ, Musa Can Karataş ve Mert Yalçın’a teşekkür ederiz.












GKV’Lİ BERKE ATASEVEN PALETLİ YÜZMEDE TÜRKİYE ŞAMPİYONU
Gaziantep Kolej Vakfı Özel Fen Lisesi öğrencisi Berke Ataseven Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu Başkanlığı tarafından 26-29 Mart 2014 tarihinde Bursa’da düzenlenen Paletli Yüzme Kulüplerarası Büyükler Türkiye Şampiyonasında büyük başarı göstererek Türkiye şampiyonu oldu. Yarışmalara Şehitkamil Belediye Spor Kulübü bünyesinde katılan GKV öğrencisi Berke Ataseven bireysel birinciliklerin yanı sıra kulüp takımıyla Türkiye ikinciliğine imza attı. Berke Ataseven, Paletli Yüzme Kulüplerarası Büyükler Türkiye Şampiyonasında, bireysel olarak, 4X200 metre bayrak yarışı erkekler Türkiye 1. liği, 4X100 metre bayrak yarışı erkekler Türkiye 2. liği ve 400 metre sırtüstü gençler Türkiye 3. lüğü dereceleri ile ilimiz adına çok önemli başarılar kazandı. Okulumuza büyük gurur yaşatan Berke Ataseven, GKV Özel Okulları’nın akademik, sosyal ve sportif alanlardaki başarılarına yeni bir halka ekleyerek, öğrencilerimizin her alanda gösterdiği üstün performansı bir kez daha kanıtladı. Bu büyük başarıları kazanmasında emeği geçen antrenörlerine, ailesine ve okuluna teşekkür eden Şampiyon Berke Ataseven’i kutlarız.










 


 

Copyright Gaziantep College Foundation | 2015 | All Rights Reserved