PSiKOSOSYAL DESTEK PROGRAMI

10 Ekim 2020 tarihinde; Ortaokul okul idaresi ve rehberlik servisi iş birliğiyle, Pandemi önlemleri alınarak öğrencilerimize yönelik ‘’Psikososyal Destek Hizmetleri Kapsamında Psikoeğitim Programı ve Yoga Etkinliği’’ düzenlenmiştir. Etkinliğin başlangıcında, Rehberlik Öğretmenlerimiz tarafından grup rehberliği çalışmaları yapılmış olup, öğrencilerimizin zorlu yaşam koşullarında olumlu başa çıkma yöntemleri ve normalleşme konuları ele alınmıştır. Akabinde Drama ve Yoga Öğretmenimiz tarafından yoga, nefes egzersizleri, olumlama ve meditasyon gibi aktiviteler ile etkinliğimize devam edilmiştir.

Çalışmaların ardından serbest zaman etkinlikleri ile öğrencilerimize motivasyon çalışmaları uygulanmıştır.

#GKVÖzelOrtaokulu

#GKV