HABERLER

GKV ÖZEL ORTAOKULU AKADEMİK ve İDARİ MÜDÜR YARDIMCILARIMIZ

GKV ÖZEL OKULLARI GÜÇLÜ AKADEMİK KADROSUYLA 2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIR

GKV ÖZEL ORTAOKULU AKADEMİK ve İDARİ MÜDÜR YARDIMCILARIMIZ

2020-2021 eğitim-öğretim yılında GKV Özel Ortaokulu Akademik Müdür Yardımcısı Korkut ÖZKELEŞ İdari Müdür Yardımcısı Meliha BOLAT ve LGS Sınav Koordinatörü ve Müdür Yardımcısı Fuat KOZANOĞLU görevlerine devam etmektedir.

İlk ve orta öğrenimini Gaziantep’te tamamlayan Korkut ÖZKELEŞ, İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Matematik Bölümünden mezun oldu. Pedagojik formasyon eğitimini İstanbul Üniversitesi Hasan Ali Yücel Eğitim Fakültesi'nde aldı ve 2002 yılına kadar İstanbul’da çalıştı.2002 yılında Gaziantep’e dönen Korkut Özkeleş o tarihten itibaren Gaziantep’in çeşitli özel okullarında Matematik Öğretmenliği, Matematik Zümre Başkanlığı, Akademik Koordinatörlük, Müdür Yardımcılığı ve Kurum Müdürlüğü yapmıştır.2017 yılında GKV Özel Ortaokulunda Müdür Yardımcısı olarak göreve başlamış olup, 2019 yılında Akademik Müdür Yardımcılığı görevine atanmıştır.

İlk ve orta öğrenimini Adana'da tamamlayan Meliha BOLAT, Atatürk Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun olmuştur.1 yıl İngiltere’de eğitim almış ve sonrasında 1 yıl devlet okulunda İngilizce öğretmenliği yapmıştır.2000 yılında GKV Özel Ortaokul’unda İngilizce öğretmeni olarak göreve başlamıştır.2019 yılında İdari Müdür Yardımcılığı görevine atanmıştır.

İlk ve orta öğrenimini Adana'da tamamlayan Fuat KOZANOĞLU, KSÜ Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunudur. Üniversite eğitiminden sonra 2 yıl MEB'e bağlı devlet okullarında kadrolu Edebiyat öğretmenliği, ardından Gaziantep' te farklı dershanelerde Türkçe ve Edebiyat öğretmenliği yapmıştır. 2007 yılında GKV Özel Ortaokul’unda Türkçe öğretmeni olarak göreve başlamış ve 2018 yılında LGS Sınav Koordinatörü ve Müdür Yardımcılığı görevine atanmıştır. 

GKV Özel Ortaokulu Müdür Yardımcılarına yeni görevlerinde başarılar dileriz. 

#GaziantepKolejVakfı

#GKVÖzelOrtaokulu

 


 

       

© Copyright Gaziantep Kolej Vakfı | Tüm Hakları Saklıdır.