GKV ÖZEL ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK ERGENLİK DÖNEMİ VE GELİŞİM ÖZELLİKLERİ KONULU SEMİNER DÜZENLENDİ

GKV Özel Ortaokulu 5 ve 6. sınıf öğrencilerimiz için GKV Özel Ortaokulu Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Servisi tarafından “Ergenlik Dönemi ve Gelişim Özellikleri ” konulu bilgilendirme semineri düzenlendi.

Öğrencilerimizin ergenlik dönemi hakkında sağlıklı ve doğru bilgilenmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen seminerde;

GKV Özel Ortaokulu Rehber Öğretmenleri Gökçe Bekar ve Suzan Bağcı tarafından kız öğrencilerimize, GKV Özel İlkokul Rehber Öğretmeni Yunus Emre Kahvecioğlu tarafından da erkek öğrencilerimize yönelik “Ergenlik Nedir? Ergenlikte Fiziksel Değişimler, Ergenlikte Duygusal Değişimler, Biyolojik Gelişim Ve Zihinsel Gelişimler Nelerdir? “ konulu sunumlar yapıldı.