GKV ÖZEL ORTAOKULU’NDA SPEAK UP PROJESİ HAYATA GEÇTİ

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu 6. ve 7. sınıf öğrencilerimiz ve İngilizce öğretmenlerimizin katkılarıyla “Speak Up” Projesi hayata geçti. Öğrencilerimizin gün boyu gerçekleştirdikleri etkinlikler esnasında İngilizce konuşmalarını amaçlayan proje kapsamında bir çok aktivite organize edildi. Matematik ve Fen Bilgisi terimlerini İngilizce kullanarak oynanan oyunlardan eğlenceli soru çözümlerine, İngilizce film saati için yapılan bilet satışlarından, çekilişlere ve grup çalışmalarına kadar bir çok aktivitede İngilizceyi etkin bir şekilde kullanan öğrencilerimiz; eğitici ve eğlenceli bir deneyim yaşama ve pratik yapma fırsatı yakaladılar.

------------------------------
6th and 7th grades students have an event which is called “Speak up” project. These students have communicated in English with their friends all around the school. Besides working in the canteen and selling food in the stall they have arranged and joined the interviews, group works and raffle which were about Science and Maths.