GKV ÖZEL ORTAOKULU YILDIZ ERKEKLER BASKETBOL TAKIMIMIZ ŞAMPİYON OLDU

2018-2019 eğitim-öğretim yılı Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Yıldız Erkekler İl Birinciliği’nde GKV Özel Ortaokulu Yıldız Erkekler Basketbol Takımı geleneği bozmadı ve ŞAMPİYON oldu.

İl genelinde toplam 27 okulun katılımları ile düzenlenen turnuvanın şampiyonluk maçına GKV Özel Okulları Genel Müdür Yardımcısı Sayın Can Hoşcan, GKV Özel Ortaokulu Müdürü Sayın Abdullah Dağlı, çok sayıda velimiz ve öğrencimiz katıldı.

Daha önce de Şehitkamil Belediyesi tarafından düzenlenen turnuvada “Cumhuriyet Kupası”nın sahibi olan takımımızın başarısından duyduğu memnuniyeti dile getiren GKV Özel Ortaokulu Müdürü Abdullah Dağlı sporcu öğrencileri ve antrenörler Vedat Oğuzcan ve Mahmut Şahinler’i özverili çalışmaları ve başarılarından dolayı kutladı.

Takımımız bu sayede önümüzdeki günlerde düzenlenecek bölge şampiyonasında ilimizi temsil etme hakkına da sahip oldu.