GKV ÖZEL ORTAOKULU 5.SINIF ÖĞRENCİLERİ İNGİLİZCE MATEMATİK ÖĞRENİYOR

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu 5.sınıf öğrencileri İngilizce Matematik derslerinde temel geometrik kavramların İngilizce anlamlarını ve matematiksel özelliklerini öğreniyorlar.

GKV Özel Okulları Yabancı Diller Direktörü Sayın Cristina Gültekin liderliğinde yürütülen proje kapsamında öğrencilerimizin problem çözme ve kendini ifade etme yeteneklerini desteklemek için İngilizce Matematik altyapısı 5. sınıftan itibaren verilmeye başlandı.

Öğrencilerimiz bu sayede hem Matematik hem de İngilizce eğitimini harmanlayarak öğreniyorlar. Konuyla ilgili çalışmalarını ayrıca İngilizce sunum yaparak kendi anlatımlarıyla sergileme fırsatı bulan öğrencilerimizin hazırladıkları panolar Kasım ayı boyunca GKV Özel Ortaokulu binası 1.kattaki panolarda ziyaretçilerini bekliyor.