HABERLER

ULUSLARARASI LIONS KULÜPLERİ BİRLİĞİ’NDEN ÖĞRENCİMİZE ÖDÜL

GKV Özel Ortaokulu 7. sınıf öğrencimiz Naz Durakoğlugil Uluslararası Lions Kulüpleri Birliği 118-U Yönetim Çevresi Federasyonu’nun organizasyonu ile tüm dünya genelinde düzenlenen “İyilik Önemlidir” konulu Barış Posteri yarışmasında uluslararası başarı elde ederek binlerce resim arasından “Mansiyon” ödülüne layık görüldü.

Öğrencimizin başarısından dolayı Gaziantep Şahinbey Lions Kulübü Başkanı Sayın Dilber Bayrak ve Yönetim Kurulu Üyeleri Gaziantep Kolej Vakfı Mütevelli-Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Nüket Ersoy’u ve öğrencimizi ziyaret ederek tebriklerini ilettiler. Ziyarette Sayın Dilber Bayrak uluslararası başarısından dolayı öğrencimiz Naz Durakoğlugil’e ve desteklerinden dolayı GKV Özel Okulları Sanat Zümresi Başkanı Hayal Bazoğlu’na ödülün anısına teşekkür plaketi takdim etti.

Okullarımızda sanatı ve öğrencilerimizin sanatın kattığı vizyon ile eğitim almasını her zaman destekleyen GKV Mütevelli-Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Nüket Ersoy Uluslararası Lions Kulüpleri Birliği’nin öğrencimizi uluslararası alanda önemli bir başarıya layık görmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek öğrencimizin sanat yolunda daha nice uluslararası başarılar elde etmesini temenni etti.

 


 

       

© Copyright Gaziantep Kolej Vakfı | Tüm Hakları Saklıdır.