ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN “VERİMLİ DERS ÇALIŞMA TEKNİKLERİ”

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu PDR Zümresi tarafından ortaokul öğrencilerimiz için “Verimli Ders Çalışma Teknikleri” konulu bilgilendirme semineri düzenlendi.

GKV Özel Ortaokulu Rehber Öğretmenleri Suzan Bağcı ve Aslı Sertkaya’nın sunumuyla zenginleşen seminerde verimli çalışmanın başarıyı arttırmaya yarayan önemli bir beceri olduğu üzerinde duruldu.

Öğrenilen bilgilerin tekrar edilmesi, önemli notlara göz atılması, temiz ve düzenli olan bir odada yeterince ışığın ve temiz havanın bulunduğu bir ortamda çalışma alışkanlığı oluşturmanın önemine değinen öğretmenlerimiz her gün çok vakit harcayarak yapılan çalışmalar yerine konunun kazanımlarına odaklanarak az zamanda daha fazla verim elde edilebileceğinin altını çizdi.

Çeşitli takım oyunlarıyla desteklenen seminer soru - cevap bölümü ile son buldu.