HABERLER

8. SINIF VELİLERİ İÇİN BİLGİLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLENDİ

GKV Özel Ortaokulu 8. sınıf velileri için Lise Geçiş Sınavı (LGS) ve GKV Özel Liseleri hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Toplantıya GKV Özel Okulları Genel Müdür Yardımcıları Sayın Can Hoşcan, Sayın İsmet Tiryaki, GKV Özel Okulları Yabancı Diller Direktörü Sayın Cristina Gültekin, GKV Özel Liseleri Müdürü Sayın Mehtap Özdemir, GKV Özel Ortaokulu Müdürü Sayın Abdullah Dağlı, IBDP Koordinatörü Sayın Özlem Kara, müdür yardımcıları, öğretmenler ve 8. sınıf velilerinin tamamı katıldı.

Açılış konuşmasını yapan GKV Özel Ortaokul Müdürü Abdullah Dağlı LGS 2018 başarımız, okulumuzda uygulanan LGS hazırlık süreci, 8. sınıf öğrencilerimiz için uygulanan etüt programı, deneme sınavları, değerlendirme yöntemlerinden oluşan akademik süreci detaylarıyla açıkladı.

Programın devamında GKV Özel Liseleri Müdürü Mehtap Özdemir liselerimizde uygulanan akademik, sosyal, kültürel ve sportif başarılarla ilgili çalışmaları anlattığı bir sunum yaptı. Özdemir GKV Özel Fen Lisesi, GKV Özel Cemil Alevli Koleji (IB) ve GKV Özel Anadolu Lisesi kabul şartları, kontenjanları, akademik kadro, ders uygulanış metotları, sınava hazırlık süreci, etütler, GKV Özel Liselerinde öğrenci takip sistemi olarak uygulanan mentorlük ve rehberlik yaklaşımları ve öğrenci kulüpleri hakkındaki bilgileri 8. sınıf velilerimizle paylaştı. Program soru-cevap bölümü ile son buldu.

 


 

       

© Copyright Gaziantep Kolej Vakfı | Tüm Hakları Saklıdır.