CUMHURİYET’İMİZİN 95. YILI ANISINA “ATATÜRK ve CUMHURİYET” SERGİSİ

“GKV Özel Okulları Cumhuriyet Bayramı 95. Yıl Etkinlikleri” kapsamında Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu 7. sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan, Cumhuriyet’imizin 95. yılı anısına “Atatürk ve Cumhuriyet” temalı resim sergisi düzenlenen törenle açıldı.

29 Ekim’e doğru 29 farklı karakalem ve 3 boyutlu katlama tekniği kullanılarak GKV Özel Okulları Sanat Zümresi Koordinatörü Hayal Bazoğlu organizasyonunda düzenlenen serginin açılışına GKV Özel Okulları Genel Müdür Yardımcısı Sayın İsmet Tiryaki, GKV Özel Liseleri Müdürü Sayın Mehtap Özdemir, GKV Özel Ortaokulu Müdürü Sayın Abdullah Dağlı, GKV Özel Anaokulu Müdürü Sayın Gökçen Bulut katıldı.

Öğrencilerimizin hayal gücü, duygu ve düşüncelerini ifade edebilmelerine olanak tanıyarak Atatürk sevgisi ve Cumhuriyet değerlerine ilişkin duyarlılıklarını sanat yoluyla arttırmayı amaçlayan sergi 31 Ekim 2018 Çarşamba gününe kadar GKV Özel Ortaokulu ve İdari Bina fuaye alanında ziyaret edilebilecek.