HABERLER

ÖĞRENCİMİZ DİCLE SU SERTPOLAT ULUSLARARASI YARIŞLARDA ÜLKEMİZİ TEMSİL EDECEK

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu 7. sınıf öğrencimiz Dicle Su Sertpolat yüzmede kendi yaş kategorisinde milli sporcular arasına girdi.

Şehitkamil Belediyesi Spor Kulübü Yüzme Takımı sporcularından olan öğrencimiz, Türkiye Yüzme Federasyonu Başkanlığı tarafından düzenlenen Bölge Karmaları Seçme Müsabakalarında sergilediği performansla milli sporcu kadrosuna adını yazdırdı.

Elde edilen bu sonuçla Kasım ve Aralık ayında düzenlenecek uluslararası müsabakalarda Türkiye’yi temsil edecek olan öğrencimizi düzenlenen törende tebrik eden GKV Özel Ortaokul Müdürü Sayın Abdullah Dağlı aynı zamanda GKV Özel Okulları başarı belgesi ve madalyasını da takdim etti.

Öğrencimizin başarısına dair değerlendirmede bulunan GKV Özel Ortaokul Müdürü Sayın Abdullah Dağlı; “Öğrencilerimiz akademik başarılarının yanı sıra spor alanındaki başarılarıyla da bizleri gururlandırıyor. Bu başarıyla yıl sonunda ulusal ve uluslararası platformda düzenlenecek yarışlarda Gaziantep ve Türkiye’yi temsil etme hakkı elde eden öğrencimizi kutlarım. Umuyorum ki Milli Sporcu öğrencimiz ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edecek.”dedi.

Yüzmede elde ettiği başarıyla bizleri gururlandıran öğrencimiz Dicle Su Sertpolat'ı kutlarız.

 


 

       

© Copyright Gaziantep Kolej Vakfı | Tüm Hakları Saklıdır.